Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 http://img207.imageshack.us/img207/8923/modziezask4.jpg tu macie dokładniejszą fote tego rozprysku :smile: Co do moździeża naprawde super!PS to jest zrzucone z filmiku witusia(za jego zgoda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 No super ten moździeż.W przyszłym roku zainwestuje w niego :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja go kupie w tym roku.Oglądnąłem film efekt super napewno się na niego skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Przede wszystkim trzeba wziąć poprawkę na ten film, ponieważ w rzeczywistości pewnie wygląda to jeszcze lepiej... Co do moździerza to jednak widać tu tylko 1,2 cala, ale i tak efekt był bardzo ładny. Mam nadzieję, że moździerz z biedronki też ma takie efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uk 2 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 ma ten sam efekt w wigilie walłem jeden pocisk i był taki sam co na filmiku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 ładne efekty ma ten moździerz. Dobrze, że go kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Porządny efekt . Robi mi tylko smaczka na mojego Super Artillery. 12 kul za 19,80zł to bardzo dużo frajdy za niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Czy on nie ma czasem różnokolorowych pocisków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laxit 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 ja w tamtym roku mialem 3 takie mozdzierze a 2 lata temu jednego, efekt naprawde ladny jak na swoją wielkosc, napewno lepiej kupic niz rakiety, ma bardzo urozmaicone rozpryski i mozna sie troszke pobawic, ja juz go nie bede kupowal bo mi sie znudzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uk 2 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 a po jakimś tam strzale np 10 to ta rura się nie rozklei :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klopsik92 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 A mam pytanie :?: Czy odpowiednikiem tego możdzierza nie jest JW86 z Biedronki :?: Jeśli tak to Super Artilery i tak ma lepszy efekt niż JW86 !! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 A ja mam takie pytanie:Lepiej kupić ten moździerz o którym mowa czy może Pyro man 1,5" 6 kul? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 ja mam obydwa, ale ładniejsze efekty ma pyro man chyba że lubisz postrzelać obydwoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 czym odtworzyc ten filmik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Quick Time, Media Player Classic (ten polecam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ładny efekt mi sie podobało jeszcze jedno pytanko on ma podobny efekt do tego z biedronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 możliwe że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Szczerze mówiąc ten z Biedronki miał większy i ładniejszy efekt niż Super Artillery. Ale to tylko jeden pocisk - inne mogą być i muszą być lepsze Dziwna rzecz - pudło od tego z Biedronki JW86 jest większe i rura jest większa... (dłuższa bo w średnicy taka sama) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ej moge otworzyć to programem noki? co to jest ten windows media classic? [ Dodano: 2006-12-27, 10:48 ]Sćiągnąłem winows media classic i jest głos ale w meijscu gdzie powienien być film jest ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Mi się wyświetla coś takeigo jak klikam na free:Do wrzucania filmów polecam www.speedyshare.com. Co do moździeża to nei wiem jak wygląda rozprysk akurat tego,ale widziałem screen i jestm pod wrażenie, właśnie zarz ide do biedronki żeby co nieco zakuić na sylwestra i anpewno kupie moździeż Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Oznacza to że z tego adresu IP były już pobrane inne dane.Rada: żeby zaczeło ściągać jak wcześniej pobierałeś inne dane to poczekać 4 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ej moge otworzyć to programem noki? co to jest ten windows media classic? [ Dodano: 2006-12-27, 10:48 ]Sćiągnąłem winows media classic i jest głos ale w meijscu gdzie powienien być film jest ciemno. Nie masz kodeka, ale nie wiem jakiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Mi się wyświetla coś takeigo jak klikam na free:Obrazek Do wrzucania filmów polecam www.speedyshare.com. Co do moździeża to nei wiem jak wygląda rozprysk akurat tego,ale widziałem screen i jestm pod wrażenie, właśnie zarz ide do biedronki żeby co nieco zakuić na sylwestra i anpewno kupie moździeż Pozdrawiam Wystarczy uruchomić ponownie kompa i powinno być okEj moge otworzyć to programem noki? co to jest ten windows media classic? [ Dodano: 2006-12-27, 10:48 ]Sćiągnąłem winows media classic i jest głos ale w meijscu gdzie powienien być film jest ciemno. A co do ciebie milan to zainstaluj sobie kodek Divx i wszystko powinno być pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Odtwórz to tym:http://www.pobieralnia.pl/plik-513-quicktime.htmlInformuje administratora forum,że program wuick time jest darmowy żeby później nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępniam wam film z moździerza 0008 który to dzisiaj jest ładnie pakowany jako JW47. Kręcone zimą 2005.http://www.uploader.pl/file/3386/0008.mpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi