endriu123457 56 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam mam pytanie które szelki opłaca się kupić chodzi mi głównie o efekt THX za pomoc Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Jeśli chodzi o bombki Sp, pomijając fakt, że są tak czy siak nieopłacalne, to lepiej już wziąć cylindry.fps Cytuj
0 _SaVaz_ 1 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ja również sądze tak jak Fps . Wolałbym kupić jakiś moździerz Maxsema np. VS-0046 Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ja napisze tak:Jak chcesz mieć duży efekt to bierz cylindryczne lecą nisko i wyglądają boiskoJak chcesz aby wysoko poleciały i tez zrobiły dobry efekt weź szelki. Cytuj
0 MajsterD12 5 Opublikowano 23 Stycznia 2012 2" kuliste mają bardziej równomiernie rozłożone gwiazdki, a 1,75" lecą nisko i przez to efekt wydaje się większy. Ja wziąłbym 2" Cytuj
Pytanie
endriu123457 56
Witam mam pytanie które szelki opłaca się kupić chodzi mi głównie o efekt THX za pomoc
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi