Ari001 0 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Wstęp: Na wstępie powiem co i jak w tym roku. Zamierzam w tym roku poświecić kwote o wysokości 1500-2000zł. Z racji tego, że w tym roku wybije mi 18-nastka. Tym razem nie stawiam na zabawę, a na jakość, czyli bedą praktycznie same konkrety. Lecz pare zabawek też się znajdzie. Pokazu i w tym roku raczej nie bedzie, chociaż moze jakiś mały wstep zorganizuje (jeżeli zostana mi jakies na to grosze).Na pirobajery do zabawy mam zamiar przeznaczyć z 150 zł , wiec bedzie tego mało, nie tak dużo jak w tamtym roku.Cz. 1 : Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Pięknie jak na I część. Cieszę się, że planujesz stawiąć w tym roku na konkrety Co to jest po lewej ? Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2012 Pięknie jak na I część. Cieszę się, że planujesz stawiąć w tym roku na konkrety Co to jest po lewej ? Te żółte po lewej to "Żółta świeca dymna U31212 YELLOW". Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Bardzo ładnie zaczęty stuff czekam na mniejsze kostki i art.różne Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Z ciekawości zapytam. Stawiasz na różnych producentów, tj Jorge, Triplex, Kometa, Hestia, itd, czy masz utarte, sprawdzone? 2 bańki to sporo jak na stuff. Skoro osiemnacha, to może odłożysz częśc na libację, a częśc na wyprzedaże. Ja żałuję, że portfel opróżniłem niaml cały przed świętami, bo mnie ominęły najlepsze kąski na BigFunie Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Z ciekawości zapytam. Stawiasz na różnych producentów, tj Jorge, Triplex, Kometa, Hestia, itd, czy masz utarte, sprawdzone? 2 bańki to sporo jak na stuff. Skoro osiemnacha, to może odłożysz częśc na libację, a częśc na wyprzedaże. Ja żałuję, że portfel opróżniłem niaml cały przed świętami, bo mnie ominęły najlepsze kąski na BigFunie Jorge, Triplex i MaxSem to bedzie przewaga, z komety wyrzutni chyba nie bd miał, a z Hestii to może jedna się znajdzie, tak dla testu. W tym roku mam pare planów, wiec 2000zł~ na 100% przeznaze, a libacje to już swoją drogą. Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jorge, Triplex i MaxSem to bedzie przewaga, z komety wyrzutni chyba nie bd miał, a z Hestii to może jedna się znajdzie, tak dla testu. W tym roku mam pare planów, wiec 2000zł~ na 100% przeznaze, a libacje to już swoją drogą. Inwestujesz jak sam powiedziałeś w grubsze gabaryty, thj wyrzutnie. A co z porządnymi rakietami, pokroju Apollo, czy Speed IV? Masz w planach jakieś petardy? O FP3 teraz bardzo trudno, zatem zainwestujesz w achtungi, czy może postawisz na hmmm... następcę FP33, petardę 859?Sporo kasy wydajesz. Ale jak się zarobiło, albo się ma to się korzysta ;D Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Inwestujesz jak sam powiedziałeś w grubsze gabaryty, thj wyrzutnie. A co z porządnymi rakietami, pokroju Apollo, czy Speed IV? Masz w planach jakieś petardy? O FP3 teraz bardzo trudno, zatem zainwestujesz w achtungi, czy może postawisz na hmmm... następcę FP33, petardę 859?Sporo kasy wydajesz. Ale jak się zarobiło, albo się ma to się korzysta ;D W stuffie bedzie wszystko, od dużych wyrzutni do rzymskich ognii, petard, wulkanów. W tamtym roku miałem stuff do zabawy, w tym roku stawiam na konkrety, wiec rakiety typu JR29 czy JR28 napewno się znajdą. Mam pare achtungów sprawdzonych, których huk moge porównać do Fp3. Petardy 859 może też zakupie, bo jak mówisz są następcami Fp3 to warto przetestować. Każdy ma swój budżet na fajerwerki. Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 25 Stycznia 2012 W stuffie bedzie wszystko, od dużych wyrzutni do rzymskich ognii, petard, wulkanów. W tamtym roku miałem stuff do zabawy, w tym roku stawiam na konkrety, wiec rakiety typu JR29 czy JR28 napewno się znajdą. Mam pare achtungów sprawdzonych, których huk moge porównać do Fp3. Petardy 859 może też zakupie, bo jak mówisz są następcami Fp3 to warto przetestować. Każdy ma swój budżet na fajerwerki. Ja kupuję fajerwerki od wielu lat. I zawsze myślałem, że i tak dużo kupuję. Ale to co zobaczyłem w stuffach sylwestrowych na tym forum, to po prostu sklep otwarty. Ja jak miałem z 1 wyrzutnię to się już cieszyłem. Tu userzy biorą ich nawet po kilkadziesiąt. Swoją drogą rok w rok ładuję kasę w sztuczne ognie. Ale wyjątkowo w tym roku się zmotywuję, do roboty nawet pójdę byle by zarobić szalony pokaz, który osedle zapamięta ze 2 dekady ;D przez długi czas. Wiesz ja polecając petardę 859 powłuję się na przychylne opinie o niej ważnych majestatów tego forum, m.in. Admina.Ja mimo wszystko póki co pozoastaję przy FP3. Bo choć miałem je tylko na 1 Sylwestra, tj 2011/2012 to tak mi wpadły w gusta, że muszą jeszcze gościć przez ładnych parę latek. Nawet kosztem wysokiej ceny. Bo mimo tych nawet 20 - 25 zł za paczę to wciąż niesamowita petarda zdecydowaniue godna polecenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi