Piromen 1 Opublikowano 24 Stycznia 2012 ILBJERG 3' lub BLUE MOONOpis: 4 rakiety kulisteCena hurtowa: 90złEfekt: 2x golden willow w/blue pistil2x blue peony w/silver strobeFilm: Opinia: Całkiem nowe rakiety od Jorge. Bardzo mi się spodobały. Lecą dość wysoko ale efekt jest całkiem przyzwoity i długo utrzymuje się na niebie. Rakiety już z oznaczeniem CE więc nie ma co się bać. Cena także zachęca do zakupu. Moja ocena to 8/10. Cytuj
gnz87 1 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Całkiem nowe to one nie są, bo w sprzedaży są od 2010 roku :-) Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 7 Lutego 2012 Tiaa Rakiety są piękne , myślę że nawet nawet warte zakupu przy większym budżecie no może i nawet tym średnim ;pDodam że prawidłowa nazwa toJR45 Blue Moon Cytuj
Piromen 1 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 Tiaa Rakiety są piękne , myślę że nawet nawet warte zakupu przy większym budżecie no może i nawet tym średnim ;pDodam że prawidłowa nazwa toJR45 Blue Moon Blue Moon i Ilbjerg to takie same rakiety tylko w innej poligrafii. Tak samo jak voyager i super star Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 7 Lutego 2012 Blue Moon i Ilbjerg to takie same rakiety tylko w innej poligrafii. Tak samo jak voyager i super star Oj tam , A nie lepiej dać normalnie nazwy ze strony Importera ? ( by nawet ci nie doświadczeni wiedzieli z od kogo one pochodzą) ,najlepiej jak byś zmienił nazwę tematu Cytuj
Piromen 1 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 Oj tam , A nie lepiej dać normalnie nazwy ze strony Importera ? ( by nawet ci nie doświadczeni wiedzieli z od kogo one pochodzą) ,najlepiej jak byś zmienił nazwę tematu Juz sie nikt nie pomyli Cytuj
9ogonuf 1 Opublikowano 8 Lutego 2012 dokładnie, zamiast 4 rakiet lepiej za 90zł kupić już jakąś lepszą kostkę Cytuj
gnz87 1 Opublikowano 24 Września 2012 Warto je kupić. Kto miał niech sie wypowie. Nie. Rakiety cieszą się uznaniem wśród tych, którzy chcą się wyróżnić na imprezie okrągłą końcówką, ale tak poza tym to nic szczególnego w sobie nie mają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi