Evenemencik 1 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam , mam dylemat co kupić golden waterfall , wybuchowa biała kule , i colour wave czy air bomby 50 małych i 60 dużych ? 1
0 endriu123457 56 Opublikowano 28 Stycznia 2012 golden waterfall , wybuchowa biała kule , i colour wave
0 KrychFire 109 Opublikowano 28 Stycznia 2012 golden waterfall , wybuchowa biała kule , i colour wavePozdrawiam KrychFire
0 endriu123457 56 Opublikowano 28 Lutego 2012 golden waterfall , wybuchowa biała kule , i colour wavePozdrawiam KrychFire : Nie ładnie kopiować odpowiedzi nie umiesz swojej odpowiedzi napisać tylko pisac nawet nie wiedząc o co w tym temacie chodzi?. To jest pisanie postów by tylko nabijać je....
0 przemo312132 14 Opublikowano 28 Lutego 2012 Nie ładnie kopiować odpowiedzi nie umiesz swojej odpowiedzi napisać tylko pisac nawet nie wiedząc o co w tym temacie chodzi?. To jest pisanie postów by tylko nabijać je.... Ten post był napisany miesiąc temu po co to
0 KrychFire 109 Opublikowano 28 Lutego 2012 Nie ładnie kopiować odpowiedzi nie umiesz swojej odpowiedzi napisać tylko pisac nawet nie wiedząc o co w tym temacie chodzi?. To jest pisanie postów by tylko nabijać je.... Hyyy po pierwsze mam taki zdanie jak ty a po drugie mam prawo do tego co chcę napisać ! Pozdrawiam KrychFire
0 endriu123457 56 Opublikowano 28 Lutego 2012 Hyyy po pierwsze mam taki zdanie jak ty a po drugie mam prawo do tego co chcę napisać ! Pozdrawiam KrychFire No dobra ale po swojemu nie umiesz napisać ??
0 MajsterD12 5 Opublikowano 29 Lutego 2012 Proponuję sprawe rozwiązać na PW, a nie w temacie. Proszę usunąć ten i kilka postów powyżej.
0 endriu123457 56 Opublikowano 29 Lutego 2012 Proponuję sprawe rozwiązać na PW, a nie w temacie. Proszę usunąć ten i kilka postów powyżej. Przynajmniej wszyscy będą widzieli że on nabija posty nie wiedząc o co chodzi w temaci tylko po to by mieć jak najwięcej postów w dziale POMOC
0 9ogonuf 1 Opublikowano 29 Lutego 2012 Przynajmniej wszyscy będą widzieli że on nabija posty nie wiedząc o co chodzi w temaci tylko po to by mieć jak najwięcej postów w dziale POMOC wrzuć już na luz człowieku, on odpowiedział, a ty się pierdzielisz miesiąc po że post wygląda tak jak twój i że on własnego zdania nie ma i posta nie umie złożyć nie ogarniam cię ...
Pytanie
Evenemencik 1
Witam , mam dylemat co kupić golden waterfall , wybuchowa biała kule , i colour wave czy air bomby 50 małych i 60 dużych ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi