Witam, Proszę o pomoc w wyborze fajerwerków. Jestem zupełnym laikiem w temacie. Chciałabym uświetnić pokazem moje przyjęcie weselne. Przeznaczam na ten cel ok 350-500 zl. Zależy mi głównie na efekcie i jakości a nie długości pokazu. Chciałabym (wiem, pewnie nieprofesjonalnie to opiszę ale inaczej nie potrafię) aby w pokazie znalazły się różne rodzaje wystrzałów, ale najbardziej zależy mi przynajmniej na kilku na "dużych, okrągłych, równych parasolach", nie specjalnie podobają mi się te, które puszczają 10 kolorowych iskierek w różne strony. Czy ma ktoś jakieś propozycje? Nie wiem czy potrzebuję dużą wyrzutnię, czy kilka mniejszych zestawów. Kiedy powinnam zakupić fajerwerki jeśli wesele jest w lipcu? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
Pytanie
Gość tawer
Witam,
Proszę o pomoc w wyborze fajerwerków. Jestem zupełnym laikiem w temacie. Chciałabym uświetnić pokazem moje przyjęcie weselne.
Przeznaczam na ten cel ok 350-500 zl. Zależy mi głównie na efekcie i jakości a nie długości pokazu. Chciałabym (wiem, pewnie nieprofesjonalnie to opiszę ale inaczej nie potrafię) aby w pokazie znalazły się różne rodzaje wystrzałów, ale najbardziej zależy mi przynajmniej na kilku na "dużych, okrągłych, równych parasolach", nie specjalnie podobają mi się te, które puszczają 10 kolorowych iskierek w różne strony.
Czy ma ktoś jakieś propozycje? Nie wiem czy potrzebuję dużą wyrzutnię, czy kilka mniejszych zestawów. Kiedy powinnam zakupić fajerwerki jeśli wesele jest w lipcu?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi