Skocz do zawartości

[JMJ Pirotechnics] Zakupy, pokazy, projekty. Rok 2012.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż tak na szybko , Kostki ładne jedyne co mi się nie podobało to te przerwy .
Aha widzę że chyba miałeś Wyrzutnię Color Melody SP jak strzelała i wrażenia ?

Opublikowano

No fajnie, fajnie ale trafiła Ci się dziwna Gold Nagoja. Pierwsze strzały ok, ale później jakaś wyjątkowo powolna a efekty rzadkie i jakby pozbawione tych zielonych gwiazdek. Nie przypomina mi tej Nagoji, którą ja miałem.

http://www.youtube.com/watch?v=fKLBu7qO2KE

U mnie strzela raz za razem i te efekty jakby "gęstsze".

Wiem, to było widać już na samym pokazie. Trochę się zawiodłem, jak na kostkę za taką cenę, to mogłaby dawać coś więcej. Może jakaś wadliwa była.

@FireMeXu i Przemo - szczerze mówiąc, to te kostki tak mi się wymieszały, że niezbyt pamiętam, która była jaka. Jak obejrzę filmiki to sobie przypomnę i wam odpowiem. Chociaż Color Melody była na końcu i w miarę pamiętam, że była dobra. Duże, ładne efekty.
Opublikowano

Bardzo fajny i dobrze przemyślany pokaz. Mimo przeciwności losu wyszło super ^^

Opublikowano

JMJ nie Ciebie jednego dotknęły przeciwności losu. Co do pokazu to wyszło fajnie. Ktoś tam na prawdę się ekscytował. :D A system jaki posiadasz? Spuść mu lanie.

Niektóre efekty na prawdę ciekawe. Publiczność zadowolona. O to chodzi. :) Życzę powodzenia w kolejnych realizacjach.

Pozdrawiam

Opublikowano

Pokaz fajny i ładnie przygotowany. Nie bałeś się strzelać tak blisko drogi?

Opublikowano

Pokaz fajny i ładnie przygotowany. Nie bałeś się strzelać tak blisko drogi?

Tam coś jeździło raz na 20 minut. Uznałem, że szansa, że akurat o północy, w Sylwestra, w ciągu 4 minut pokazu szansa jest minimalna i że to dopuszczalne ryzyko. Jak widać, nic nie jechało. I tak nie dysponowałem innym terenem, a ten był wystarczająco szeroki i w wystarczającej odległości od widowni.
Opublikowano

TRAILER SYLWESTROWEGO FILMU:

http://www.youtube.com/watch?v=fyq5lR5Pan0

Trailer ma za zadanie zachęcić was do obejrzenia właściwego filmu z Sylwestra, który już wkrótce pojawi się na YouTube oraz na forum. Mam nadzieję że to mu się uda ;). Pokazuje skrawki niektórych filmów, które znajdą się w filmie. Są wśród nich wyrzutnie, rakiety i szelki 2".
Komentujcie, oceniajcie, dawajcie wskazówki! Liczę, że z niecierpliwością będziecie oczekiwać na mój sylwestrowy film. Zaglądajcie do tematu!

PS: szukam pomysłów na soundtrack do filmu. Jeżeli macie jakieś utwory do polecenia, to bardzo proszę o napisanie. Muzyka musi być radosna, żeby oddawać wesołą atmosferę sylwestra, powinna też być energiczna. No i w jakiś sposób musi pasować do tematyki ;).

Opublikowano

Prezent od TanichFajerwerek do zamówienia dla kolegów laugh.gif/> :
kulki1.png
Kosteczka bardzo fajna, a strzelających kulek od SP'ka jest 40 opakowań i nie do końca wiem co z nimi zrobię, ale coś się wymyśli.

// Post nr. 800, Yea.

Polecam postrzelać z procy, to jest chyba jedyna moc jaka w nich drzemie ;)