Mazi 0 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Mial ktos z was ta fontanne bylo do kupienia w biedronce za 25 zl chcialbym znac jej efekty i czy jest fajna bo chcialbym sobie ja kupic na nastepnego sylwestra Wiecie cos o niej ? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja widziałem tą fontanne. Srebrny snop iskier który był bardzo wysoki. Bardzo polecam. Cytuj
Mazi 0 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2007 To chyba warto ja kupic czas niezly efekty tez aha czy ktos z was ma moze filmik albo zdjecia efektow? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Oto film piramidy. Kręcony niestety od połowy. To czerwone obok to samochód http://www.sendspace.com/file/kr79vz Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ten film jest chyba źle podpisany, to jest filmik takiej wyrzutni "pyramid" tak mi się wydaje, a nie fontanny napewno Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 23 Grudnia 2007 racja to nie była fontanna tylko wyrzutnia :neutral: :neutral: Cytuj
jano 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja go kupiłem na sylwka w stonce. wedlug mnie to najwiekszy z najwiekrzych wulkanow Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Muszę przyznać, że jest to najlepsza fontanna jaką miałem, ale tak jakby spodziewałem się, że iskry przekroczą większą wysokość. Bałem się, że rozpryski sięgną publiczności, dlatego odpaliłem tą fontannę na rogu działki. Zrobiłem to jednak niepotrzebnie. Kiedyś zarzucę filmik, ale raczej nie spodziewajcie się go szybko. Polecam w 90%. Jeśli ktoś już naodpalał się co roku Sfinxa, to warto urozmaicić sobie Sylwka tą fontanną. Cytuj
Adri 1 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Włąśnie wczoraj odpaliłem wspaniały crackling ze snopem iskier.Długo,ładnie intensywnie.ALe filmu nie miał czasu kto kręcić.Trzeba byłó podziwiać :mrgreen: . Cytuj
mantis 433 Opublikowano 20 Marca 2008 Symbol: JF17Nazwa: PiramidaOpis: fontanna stożkowa z craclingiem (1000g)Zdjęcie: http://img213.imageshack.us/my.php?image=piramidaju7.jpgFilm: Cena: 24,99zł (do nabycia tylko w Biedronce)Nigdzie indziej nie widziałem tak taniej fontanny o wadze 1kg. Coś w sam raz dla mnie, bo uwielbiam efekt craclingu. Cała zabawa trwa minutę, a iskry w punkcie kulminacyjnym na oko sięgają 6 metrów. Jeśli ktoś ma zamiar kupić kilka Sfinxów, to warto sobie chociaż jednego odstąpić dla Piramidy.Moja ocena: 9/10 Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Szczerze mowiąc spodziewalem sie czegos lepszego tylko cracling za 25 zl :neutral: nie warto powinno być conajmiej 3 efekty nie polecam 5/10 to 5 za wysokośc efektu Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Szczerze mowiąc spodziewalem sie czegos lepszego tylko cracling za 25 zl :neutral: nie warto powinno być conajmiej 3 efekty nie polecam 5/10 to 5 za wysokośc efektu tak powinna świecić, latać, strzalać z efektem brocade crown a na koniec wybuchnąć i zrobić krater w ziemiOd 0:35 do 1:00 Widać film tych fontann http://pl.youtube.com/watch?v=nwyV4I3-FH4&...re=channel_pageMi się bardzo spodobała w tym roku ją kupie albo jedną albo 2 bo wyrzutni mam pełno a fontanna sie przyda na żywo będzie pewnie o niebo lepsza jak to zwykle ze wszystkimi fajerwerkami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi