Cześć, mam do was kolejne pytanie. Chcę się dowiedzieć jak wygląda droga do pozwolenia na MW 1.1, 1.2, 1.3 G. Czy żeby otrzymać takie pozwolenie trzeba mieć firmę ? Skoro tak podajcie jakieś linki albo napiszcie gdzie, co i jak trzeba złożyć żeby otrzymać takie pozwolenie . Czy firma musi mieć przychody i tak jak to jest wymienione budynki do przechowywania MW ? Mam osobę pełnoletnią na którą to będzie więc z tym nie będzie problemu. Bardzo was o to proszę nie odbierajcie tego tak że jestem głupkiem, który nie może sobie tego sam znaleźć bo wiem że wy zrobicie to lepiej ponieważ w tym temacie jeszcze nie siedzę. Więc podsumowując: -jak założyć firmę ( gdzie złożyć papiery co jest do tego potrzebne -jak zdobyć koncesję na MW (tak jak wyżej ) Proszę o pomoc
Pytanie
CapiWymiata 1
Cześć, mam do was kolejne pytanie. Chcę się dowiedzieć jak wygląda droga do pozwolenia na MW 1.1, 1.2, 1.3 G. Czy żeby otrzymać takie pozwolenie trzeba mieć firmę ? Skoro tak podajcie jakieś linki albo napiszcie gdzie, co i jak trzeba złożyć żeby otrzymać takie pozwolenie . Czy firma musi mieć przychody i tak jak to jest wymienione budynki do przechowywania MW ? Mam osobę pełnoletnią na którą to będzie więc z tym nie będzie problemu. Bardzo was o to proszę nie odbierajcie tego tak że jestem głupkiem, który nie może sobie tego sam znaleźć bo wiem że wy zrobicie to lepiej ponieważ w tym temacie jeszcze nie siedzę. Więc podsumowując:
-jak założyć firmę ( gdzie złożyć papiery co jest do tego potrzebne
-jak zdobyć koncesję na MW (tak jak wyżej )
Proszę o pomoc
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi