JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 23 Lipca 2012 Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tej akcji, bardzo dobry kontakt, ekspresowa wysyłka, paczka była u mnie po 2 dniach roboczych od zamówienia, dokładnie wtedy kiedy się spodziewałem. Ceny są naprawdę konkurencyjne, można bardzo dużo zaoszczędzić.Dziękuję i polecam.
kameleon 1 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2012 WitajciePromocja arki trwa do 26 sierpnia.Po tym terminie wchodzi nowy cennik, i niestety wyższe ceny.Kto planuje zakupy, niech się spieszy pozdrawiam
Cooli 4 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Również jestem zadowolony z tej akcji Arki. Dziś złożyłem kolejne zamówienie i na pewno nie ostatnie
kameleon 1 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2012 WitajciePrzypominam że pozostał tylko 1 dzien starych cen :-)
capensis 12 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Paczka przyszła szybciutko , ceny super , gorąco polecam . P.S. kameleon, thx
JacuQM 122 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Też się zapomniałem wypowiedzieć wszystko zaje**** nic dodać nic ująć. Czyli do 26 sierpnia mogę kupić tylko burze i deszcz za 50 zł ? Bo chciałem pod koniec wrzześnia kartonik wziąć
kameleon 1 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 to ja dziękuję wszystkim, którzy zdecydowali się na zakupy
dawolf 1 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Polecam zakupy w 100%.Wszystko załatwione bez problemów.Paczka idealnie zapakowana,b.dobry kontakt.A jeśli chodzi o same produkty to jakość przewyższa cenę.
dDamixon 3 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Wszystko ok,paczka doszła szybko, zapakowana jak nalezy, a to zdjęcie mojego stuffu z arki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f43f2affb9a437b.html
kameleon 1 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Do sprawcy całego zamieszania też dzisiaj paczka dotarła foto robione przenośną pralką.http://desmond.imageshack.us/Himg402/scaled.php?server=402&filename=20120831115831.jpg&res=landing
JacuQM 122 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No pacz kurde a dla mnie to 20 paczek tych rzymskich to nie bylo ... 1
kameleon 1 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No pacz kurde a dla mnie to 20 paczek tych rzymskich to nie bylo ... ostatni karton się znalazł, i jeszcze z 10 paczek zostało 1
kameleon 1 Autor Opublikowano 1 Września 2012 zaistniała opcja pozostawienia starych cen, pod warunkiem, że zdobędę listę osób które zamierzają jeszcze dokonać zakupów w tym roku.Także jak ktoś planuje to pisać na pw gg itd.Jak będzie dużo osób, to zostaną stare ceny
kameleon 1 Autor Opublikowano 3 Września 2012 witam nowy cennik http://www.sendspace.pl/file/66bd1bc5dbb71f9088850cd na czerwono, najlepiej sprzedające się produkty
abuk 30 Opublikowano 6 Września 2012 Super promocja. Rewelacyjne ceny, kontakt świetny, paczka przyszła dosyć szybko, wszystko dobrze zapakowane. Zdecydowanie polecam
kameleon 1 Autor Opublikowano 19 Września 2012 Witam Sprzedaż zakończona, dzięki wszystkim którzy wzięli udział w akcji promocyjnej Pozdrawiam i życzę udanego sylwestra
dawolf 1 Opublikowano 4 Listopada 2012 WitamJak widać kameleon zrezygnował z prowadzenia akcji promocyjnej i odszedł z forum.Postanowiłem spróbować porozmawiać i udało mi się uzyskać porozumienie z firmą Arka,zatem promocja wraca!Cała sprawa organizacyjna pozostaje bez zmian(pierwszy post),jednak jedyne co się zmienia,to to że ja udzielam magiczne kody i odpowiadam na pytania.Cennik wysyłam osobom zainteresowanym.Promocja ważna do odwołania,naprawdę warto skorzystać!Osobiście w tym roku zamawiam fajerwerki tylko i wyłącznie importera Arka!Inni importerzy podnieśli ceny,więc ta oferta jest bardziej korzystna.Produkty są bardzo dobrej jakości,co można zobaczyć na moim filmiku(prawie cały pokaz strzelony na piro Arki!Oprócz jw07 i one rowa):http://youtu.be/wWkVX4zKFiEPs.chętnie odpowiem na pytania jakie kostki strzelają w danej minucie.
Cooli 4 Opublikowano 4 Listopada 2012 poproszę cenę kolorowej krosety, burza i deszcz oraz tych salutó kostkowych
dawolf 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Uwaga od dnia dzisiejszego wprowadzamy promocję!Darmowa wysyłka przy zamówieniu za minimum 350PLN!Wstępnie akcja będzie trwać do końca listopada.Zachęcam do zakupów,bo naprawdę warto!
dawolf 1 Opublikowano 1 Grudnia 2012 ZE WZGLĘDÓW TECHNICZNYCH NASTĘPUJĄCE ARTYKUŁY NIE BĘDĄ DOSTĘPNE DROGĄ WYSYŁKOWĄ:Rakiety:LR1107 Golasy bukowskieHF1128 Colour-changing PeonyUR008B Silver Chrysanthemum RocketUR002A Gold fishUR001A, Whisling RocketT 0642 Display Shell RocketT 0578 Exot Rocket no. 4Rzymskie ognie:0345-20 Dragon 20 strzałów 4 szt.opakT6244 Magical Shots 60 strzałówT6246 Magical Shots 80 strzałówT6248 Magical Shots 100 strzałówZimne ognie 70 cm Zimne ognie 90 cmPrzepraszam za niedogodność.
dawolf 1 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Miło mi Was poinformować,że promocja z darmową wysyłką zostaje przedłużona do czasu jej odwołania (info wyżej).Oprócz tego mam jeszcze lepszą wiadomość!Właśnie startujemy z nową promocją!A mianowicie cena wyrzutni GM2803 Thunder at Night (Grzmot nocą) zostaje obniżona z 9zł na jedyne 7zł!Przeceniona kostka ma efekt salute (19 strzałów).Można zobaczyć ją w akcji na moim filmiku (minuta: 1:13) (odpalone 2 sztuki na raz):http://youtu.be/wWkVX4zKFiEPromocja ważna do wyczerpania zapasów,lub odwołania.
dawolf 1 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ważna informacja.Wszystkie promocję kończą się 20 grudnia i do tego czasu można składać zamówienia.Ostatnie paczki zostaną nadane 21 grudnia i tym samym jest to dzień zakończenia sprzedaży i promocji dla forum na ten rok.Osobom które mają jeszcze zamiar skorzystania z promocji radzę się pośpieszyć.
kameleon 1 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 witam Dostałem maila od arki, że promocja dla forum pozostaje a ceny nie ulegają zmianie.Jak ktoś chce poprowadzić temat na forum to niech da mi znać powiem co i jak. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi