Cześć, dzisiaj mam do was dwa pytania. 1.Zrobiłem sobie własne szelki [...] Chciałbym zalać je klejem na ciepło. Moje pytanie jest takie. Czy zalewając szelke klejem podczas spadania nie stworzy ona zagrożenia dla widowni. 2.Czy szelka od ciepłego kleju może się zapalić. Czy polewając gwiazdkę którą wytworzyłem ciepłym klejem bezpośrednio może się ona zapalić ?
Łuski do szelek są ze sklepu internetowego a nie robione ręcznie, więc są twarde.
PS: Chciałbym dodawać do szelek efekt craclingu. Czy opłacalne będzie kupienie kartonu trzeszczących kulek i rozebranie ich. Czy lepiej samemu spróbować coś wytworzyć. Nie dawajcie łapki w dół bo to ma być informacja dla mnie a nie nowy temat do burzliwych dyskusji.
Pytanie
CapiWymiata 1
Cześć, dzisiaj mam do was dwa pytania.
1.Zrobiłem sobie własne szelki [...] Chciałbym zalać je klejem na ciepło. Moje pytanie jest takie. Czy zalewając szelke klejem podczas spadania nie stworzy ona zagrożenia dla widowni.
2.Czy szelka od ciepłego kleju może się zapalić. Czy polewając gwiazdkę którą wytworzyłem ciepłym klejem bezpośrednio może się ona zapalić ?
Łuski do szelek są ze sklepu internetowego a nie robione ręcznie, więc są twarde.
PS: Chciałbym dodawać do szelek efekt craclingu. Czy opłacalne będzie kupienie kartonu trzeszczących kulek i rozebranie ich. Czy lepiej samemu spróbować coś wytworzyć.
Nie dawajcie łapki w dół bo to ma być informacja dla mnie a nie nowy temat do burzliwych dyskusji.
CW
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi