wybuchowiec1 0 Opublikowano 1 Marca 2012 Symbol: SP1301Nazwa: Korsarka Opis: Pudełko bardzo mocnych petard lontowych - 36 szt. Zdjęcie: LinkFilm: - brak -Cena hurtowa: 11,00zł Nowa odsłona Korsarki. Teraz jest pod nowym numerem. Jeszcze głośniejsza no i ma znak CE. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 1 Marca 2012 Mam pytanie do firmy. Po co zmieniać rozpoznawalną nomenklaturę produktu? Cytuj
KINIA 0 Opublikowano 1 Marca 2012 Mam pytanie czy napewno jest ten sam produk tylko inny symbol i rzeczywiście jest lepsza od poprzedniej? Prosze niech mi ktos udzieli informacji? Cytuj
Gonzales 0 Opublikowano 2 Marca 2012 Mam pytanie czy napewno jest ten sam produk tylko inny symbol i rzeczywiście jest lepsza od poprzedniej? Prosze niech mi ktos udzieli informacji? Dokładnie tak, jest to ten sam produkt co Korsarka dobrze nam znana, z tym że posiada europejski znak CE i jest głośniejsza Jeśli teraz po zakupach w SP prosząc korsarkę dostaniesz ją ale z innym indexem nie przejmuj się a wręcz przeciwnie Cytuj
KINIA 0 Opublikowano 9 Marca 2012 Witam Mój chłopak kupił w tym tygodniu korsarkę w SP do tego dostał jeszcze kulki strzelające gratis. Rzeczywiście to ten sam produkt o lepszych efektach i podobno cena ma być jeszcze niższa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi