Witam! Organizuje mini pokaz i postanowiłem kupić jakiś system do odpalania fajerweków. Mój budżet na fajerwerki i sprzet wynosi 500zl, znalazlem najtańszy za 300 zł więc raczej go nie kupie. Ale przeglądając allego trafiłem na ZDALNE STEROWANIE RADIOWE 12-KANAŁOWE Jest tanie, ale czy spełni zadanie jako system?(nie wiem jakie napięcie musi być na wyjściu żeby się odpaliło) i drugie pytanie: Czy ten zapał pirotechniczny jest dobry do tego?Jak nie, to jaki kupić?
Zależy mi na jak najszybszej odpowiedzi, bo niedługo ma sie odbyć pokaz . Z góry dzięki za odpowiedź. shrek1994
Pytanie
shrek1994 0
Witam!
Organizuje mini pokaz i postanowiłem kupić jakiś system do odpalania fajerweków. Mój budżet na fajerwerki i sprzet wynosi 500zl, znalazlem najtańszy za 300 zł więc raczej go nie kupie.
Ale przeglądając allego trafiłem na ZDALNE STEROWANIE RADIOWE 12-KANAŁOWE
Jest tanie, ale czy spełni zadanie jako system?(nie wiem jakie napięcie musi być na wyjściu żeby się odpaliło)
i drugie pytanie:
Czy ten zapał pirotechniczny jest dobry do tego?Jak nie, to jaki kupić?
Zależy mi na jak najszybszej odpowiedzi, bo niedługo ma sie odbyć pokaz .
Z góry dzięki za odpowiedź.
shrek1994
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi