czarodziej 0 Opublikowano 19 Września 2013 Petardy fp3 big pakowane po 20 szt odchodzą do lamusa. wszystko co mają sklepy to końcówka serii. Będa petardy f3 pakowane po 15 szt - wiidowmakery. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 19 Września 2013 Petardy fp3 big pakowane po 20 szt odchodzą do lamusa. wszystko co mają sklepy to końcówka serii. Będa petardy f3 pakowane po 15 szt - wiidowmakery. Czy ty sugerujesz kolejny nacisk uni ? Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 19 Września 2013 nie znam powodów. wiem tylko, ze obecnie dostac big w hurtowniach jest bardzo ciezko, sklepy wprowadzaja widowmakerya dzis dostalem informacje, że big / 20 nie ma i juz nie bedzie. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 19 Września 2013 Powoli, pożyjemy zobaczymy. Były już momenty, że przez rok nie szło tych petard nigdzie kupić a ceny ich dochodziły do 30-40zl za paczke. Jutro będę miał swoje informacje na ten temat Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 24 Września 2013 Jakie 30-40 zł za paczke . Jak na bigfun są po 8zł jeszcze. Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 25 Września 2013 Masz racje, niedoczytałem.Ale ja nie pamiętam czasów kiedy fp3 tyle kosztowały. Cytuj
scully 0 Opublikowano 21 Listopada 2013 Rowniez mialem fp3 big i naprawde fajna petarda. Strzela tak mocno, ze az gaciami trzesie;) Ale w tym roku musze sprawdzic petardy typu gnom, krachmen piratka itp. Jak myslicie warto je kupic? Sa tansze od fp3. Znalazlem txp486 gnom 1 36szt/7zl i krachmen 20szt/5zl. Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 21 Listopada 2013 Już nie panikujcie tak, że słabe itd. Trochę zróżnicowania, ludzie, Nie tylko te petardy są dostępne na rynku Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 21 Listopada 2013 I to jest piekne : ) klient dostaje byle co i jest zadowolony. Nie ma do czego porównac bo reszta rynku jest jeszcze slabsza wiec wierzy ze za 10 zl dostaje cos przekonkretnego Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 21 Listopada 2013 Już nie panikujcie tak, że słabe itd. Trochę zróżnicowania, ludzie, Nie tylko te petardy są dostępne na rynku Dokładnie, bez paniki. FP3 w moim stuffie będą obowiązkową pozycją jak co roku aczkolwiek pewnie z polecenia coś się jeszcze dokupi. Cytuj
scully 0 Opublikowano 23 Listopada 2013 Teraz nie bardzo rozumiem o co Wam chodzi? Zalezy mi na takim huku jak z fp3 big a nawet cos mocniejszego. Zalezy mi na dobrej cenie w stosunku do ilosci i huku. Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 23 Listopada 2013 Teraz nie bardzo rozumiem o co Wam chodzi? Zalezy mi na takim huku jak z fp3 big a nawet cos mocniejszego. Zalezy mi na dobrej cenie w stosunku do ilosci i huku. Chodzi im o to że FP3 to aktualnie przeżytek i są o wiele lepsze huki w podobnej cenie.Osobiście polecam 859. Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Testował ktoś te petardy z tego roku? Bo oglądałem filmik i gość gadał, że tegoroczne FP3 są słabsze od tych z lat poprzednich. Jaka jest wasza opinia? Mam nadzieję, że jednak jej nie zepsuli Cytuj
CinQuXs 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Można by powiedzieć, że sam się dołączam do pytania. Testowałem ostatnio fp3 które kupilem kilka dni temu z kilkoma sztukami z kiedyś(leżały już długo w szafce). Różnica była bardzo duża...czy wpływ na te nowe mogł mieć transport i są jeszcze lekko zawilgotniałe? Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Mam nadzieję, że tylko zawilgotniałe, bo jak nie, to pożegnam się z tymi petardami Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 17 Listopada 2014 To kwestia grubości korpusu a nie wilgoci, obecnie jest on dużo słabszy niż kiedyś, przez co petarda słabiej strzela Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Ale dużo słabszy huk jest??? Bo nie wiem czy je kupować. Czy jest dalej opłacalną petardą jak na swoją cenę i huk ? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 17 Listopada 2014 no ludzie noo...jaki był sens w zmienianiu korpusu ? Absolutnie żaden. Unia Panie Czy jest dalej opłacalną petardą jak na swoją cenę i huk ? Tak, nadal jest opłacalna. Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Taka dobra petarda i ją zepsuli. To znaczy, że FP3 2014 ma mniejszy korpus niż 2013i 2012? Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 17 Listopada 2014 Nowe FP3 już nie bawią jak te sprzed lat, ale na szczęście istnieją niedrogie alternatywy. Potwierdzone info Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Fp3 small są teraz takie silą jak fp3 normalne, czy fp3 normalne sa jeszcze silniejsze trochę ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi