luxor 2 Opublikowano 30 Marca 2012 Macie może jakieś dobre pomysły na żart na Prima Aprilis ? Zastanawiamy się co naszemu wychowawcy odwalić bo w końcu ostatni rok. Nie chodzi mi o takie żarty w stylu wrabiania kogoś. Chodzi mi o jakiś "materialny żart". Ostatnim razem owinęliśmy mu cały samochód streczem do zwijania bel (trochę się namęczył przy rozpakowywaniu ). Tylko mają to być żarty z jajem i nie za chamskie Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 30 Marca 2012 mp przestaw czas na SH bo jest godzina do tyłu czyli czas zimowy Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Marca 2012 Luxor chciał nam zrobić prima aprilisowi żart, ale Mpi go zdekonspirował. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 30 Marca 2012 Żart dla pań: Powiedz że jesteś w ciąży xD ;pDla panów! : Można podmienić zawartość alkoholu na herbatę , no lub coś w stylu co podał arturoTo tyle ! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Marca 2012 Zrób to co mój kolega w podstawówce. Połóż parówkę na maskę samochodu. Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 30 Marca 2012 nasmaruj smalcem wycieraczki.najpierw go troche podgrzej!w niedziele ma byc deszcz i plucha, wiec pewnie bedzie musial uzyc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi