przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Cześć zakładam temat z powodu że zbliża się wesele mojej kuzynki , i na prezent chciałbym odpalić jakąś małą kostkę mogę na nią wydać max 31zł ,99gr ;pImporter obojętny mi ;] Sklep: wszystkie oprócz FajerwerkiMarket .pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Czy naprawdę tak trudno jest samodzielnie wybrać JEDNA kostkę za 30zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Cześć zakładam temat z powodu że zbliża się wesele mojej kuzynki , i na prezent chciałbym odpalić jakąś małą kostkę mogę na nią wydać max 31zł ,99gr ;pImporter obojętny mi ;] Sklep: wszystkie oprócz FajerwerkiMarket .pl P7055 Rodan Cena 30 zł na BFFilm : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemo312132 14 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Mój budżet wzrósł o 11zł czyli na kostkę mam 42,99zł ;] no wymagać to nie mogę za wiele ale efekty mają być piękne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 przy takim budżecie lepiej kup ze 3-4 mniejsze typu purple tail czy yellow/purple peony albo the magic key i połącz lontem, bo z jedną to troche obciach na weselu, a najlepiej dozbieraj i kup painting sky bo to zrobi wrażenie na każdym 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemo312132 14 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 przy takim budżecie lepiej kup ze 3-4 mniejsze typu purple tail czy yellow/purple peony albo the magic key i połącz lontem, bo z jedną to troche obciach na weselu, a najlepiej dozbieraj i kup painting sky bo to zrobi wrażenie na każdym A przed tym dodać jakieś strobo czy fontanny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zawsze przedłuży to pokaz. Zależy ile miałbyś wydać na te wulkany bo jak dawać to wg mnie najlepiej jeden większy i dwa mniejsze po bokach, ewentualnie ze 3 kongo i w tle saturn missiles na wstęp. Jak dajesz wulkany to nie dawaj strobo (to działa w dwie strony) bo strobo będzie oślepiać i psuć efekt wulkanów, chyba że gdzieś daleko na boki rzucisz te strobo żeby nie patrzeć na nie bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemo312132 14 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zawsze przedłuży to pokaz. Zależy ile miałbyś wydać na te wulkany bo jak dawać to wg mnie najlepiej jeden większy i dwa mniejsze po bokach, ewentualnie ze 3 kongo i w tle saturn missiles na wstęp. Jak dajesz wulkany to nie dawaj strobo (to działa w dwie strony) bo strobo będzie oślepiać i psuć efekt wulkanów, chyba że gdzieś daleko na boki rzucisz te strobo żeby nie patrzeć na nie bezpośrednio. Ok Więc tak polecasz mi purple tail ok fajnie tylko ona jest na FM a ja stamtąd nie chcę kupować bo płacę z konta ( z góry )I wiesz że tam nie ma możliwości takiej .PS: mój budżet znowu się zwiększył ;]]Tu mój plan:Vulkan Silberfacher9001 Color MelodyWachlarz One Row za 26zł z TF1x Szelka 2" ( QM ) Red WaveMoże też dasz propozycję z TF ?@mantis: Internet Explorer nie poprawia błędów ortograficznych, zainstaluj inną przeglądarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Po co Ci one row przy tak małym budżecie? Może i jest efektowny ale lepiej brać kostke która przedłuży pokaz i ewentualnie 2-3 1,75"szelki na finał dać w układzie W ( o ile masz rury , o jak nie to sie nie opłaca i rzeczywiście lepiej brać wachlarz)silberfacher super pomysłKostek z tf nie moge Ci doradzić bo nie jestem oblatany w tropicu i sp, tylko w jorge , tiplu i troche komecie, ale mówie weź kilka mniejszych kostek a nie jedną dużą. O kostki z tf pytaj firawerkomana on jest oblatanyEDIT: Pomyśl o Maxsemie bo ma fajne małe kostki po 10zł i byś mógł niezły stuffik ułożyćColourful FireworksRed Dark WorlockPurple Dark WorlockGold Dark WorlockRed Colorful Worldi masz w zasadzie mały pokazik gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemo312132 14 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Po co Ci one row przy tak małym budżecie? Może i jest efektowny ale lepiej brać kostke która przedłuży pokaz i ewentualnie 2-3 1,75"szelki na finał dać w układzie W ( o ile masz rury , o jak nie to sie nie opłaca i rzeczywiście lepiej brać wachlarz)silberfacher super pomysłKostek z tf nie moge Ci doradzić bo nie jestem oblatany w tropicu i sp, tylko w jorge , tiplu i troche komecie, ale mówie weź kilka mniejszych kostek a nie jedną dużą. O kostki z tf pytaj firawerkomana on jest oblatanyEDIT: Pomyśl o Maxsemie bo ma fajne małe kostki po 10zł i byś mógł niezły stuffik ułożyćColourful FireworksRed Dark WorlockPurple Dark WorlockGold Dark WorlockRed Colorful Worldi masz w zasadzie mały pokazik gotowy Ok tylko ja wywalę Gold Dark Worlock i za to dokupię jeszcze jedną Colorful fireworks w układzie \ /PS: bożeeee.... ale skąd lont xD ?@mantis: Internet Explorer nie poprawia błędów ortograficznych, zainstaluj inną przeglądarkę.@przemo: mam Mozille ale nie najnowszą ...i co tam jeden błąd ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PuMeX 10 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Byś musiał kupić na pyrogarage tam chyba 5zł przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witaj polecam zajrzec na strone www.pirotechnika.alpha.pl od cen przysluguje 50% rabatu i male kostki wychodza naprawde tanio wiecej info moge udzielic jutro jak bede mial dostep do komputera :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Po co Ci one row przy tak małym budżecie? Może i jest efektowny ale lepiej brać kostke która przedłuży pokaz i ewentualnie 2-3 1,75"szelki na finał dać w układzie W ( o ile masz rury , o jak nie to sie nie opłaca i rzeczywiście lepiej brać wachlarz)silberfacher super pomysłKostek z tf nie moge Ci doradzić bo nie jestem oblatany w tropicu i sp, tylko w jorge , tiplu i troche komecie, ale mówie weź kilka mniejszych kostek a nie jedną dużą. O kostki z tf pytaj firawerkomana on jest oblatanyEDIT: Pomyśl o Maxsemie bo ma fajne małe kostki po 10zł i byś mógł niezły stuffik ułożyćColourful FireworksRed Dark WorlockPurple Dark WorlockGold Dark WorlockRed Colorful Worldi masz w zasadzie mały pokazik gotowy Skoro tak to podpowiadam moja podpowiedź brzmi http://taniefajerwerki.pl/pl/p/P2117-BLING-BLING-Nowosc-2011/393http://taniefajerwerki.pl/pl/p/P5618-Xplosion1-NOWOSC-2012/404http://taniefajerwerki.pl/pl/p/P5616-Laser-NOWOSC-2012/405Jeśli potrzeba Ci dosłownie metr lontu to zapytaj się czy w formie gratisu Ci nie dorzucą i już . Wszystkie z tych propozycji odpalałem osobiście i mogę Ci je śmiało polecić do takiego "pokazu" zwłaszcza bling bling po za tym na tf są kostki seri TXB60x typu magma itp, nie ma ich na stronie ale są dostępne więc dopytaj się o cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemo312132 14 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witaj polecam zajrzec na strone www.pirotechnika.alpha.pl od cen przysluguje 50% rabatu i male kostki wychodza naprawde tanio wiecej info moge udzielic jutro jak bede mial dostep do komputera :-) Dzięki wielkie ! ale Nigdy Arki nie miałem ani w stuffie ani w ogóle . więc może kiedyś dla sprawdzenia ............ Skoro tak to podpowiadam moja podpowiedź brzmi http://taniefajerwer...Nowosc-2011/393http://taniefajerwer...NOWOSC-2012/404http://taniefajerwer...NOWOSC-2012/405Jeśli potrzeba Ci dosłownie metr lontu to zapytaj się czy w formie gratisu Ci nie dorzucą i już . Wszystkie z tych propozycji odpalałem osobiście i mogę Ci je śmiało polecić do takiego "pokazu" zwłaszcza bling bling po za tym na tf są kostki seri TXB60x typu magma itp, nie ma ich na stronie ale są dostępne więc dopytaj się o cenę... A masz może filmy ?nie no jak z tf bym zamawiał to lont bym wziął razem do koszykaZ tymi seriami TXB60 zapytam.. ;]Edit: Pan z TF poszuka dla mnie cennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemo312132 14 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No to zamówienie poszło ! ...Zdjęcie i film z pokaziku zobaczycie w temacie o moim stuffie Ten temat można zamknąć I Dziękuję za odpowiedzi wszystkim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No i zrobiłeś głupio. 2 Kostki i szelka? WTF żenua , mogłeś brać na maxsemie byś miał kilka fajnych kostek z różnymi efektami, no i to byłby już fajny mały pokazik, nawet jakbyś każdą kostke z ręki odpalał. Na weselu szkoda by mi było zawracać sobie głowy mając 2 malutkie kosteczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
przemo312132 14
Cześć zakładam temat z powodu że zbliża się wesele mojej kuzynki , i na prezent chciałbym odpalić jakąś małą kostkę mogę na nią wydać max 31zł ,99gr ;p
Importer obojętny mi ;]
Sklep: wszystkie oprócz FajerwerkiMarket .pl
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi