gnz87 1 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2012 cap nie czaisz, że to nie od niego zależy kiedy będzie film ? To nie jego wesele było mój brat czekał 3 miesiące na film Kameleon, no jeszcze tego by brakowało, żebym u siebie na weselu strzelał Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Widzę znakomite przygotowanie do pokazu wszystko solidnie zrobione ale na twoim miejscy na finał wziąłbym kątówkę. No ale to już twój pokaz hehe. I też czekam na film bo zdaje mi się że było ładnie Pozdrawiam Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 18 Września 2012 Rzecz której najbardziej nie lubię na weselach, kamerzystów.Wyraźnie widać, że młodzi zamiast oglądać pokaz i się chwilę wyluzować czaili się aby dobrze wyjść Co do pokazu super połączenie efektów, moment gdy strzelają urany razem z innymi kostkami świetny, na pewno wykorzystam.P.S. na dużej ilości pokazów na forum jest cząstka mnie, a to system a to załatwiony towar, fajne uczucie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi