witus 0 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Happy New Year - są to dwie fontanny stożkowe, które według producenta sypią iskrami na 3m przez 25 sekund. Według cennika kosztują one 5,50 zł. Miał je ktoś z Was? Cytuj
kubanczyk93 0 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Miałem te fontanny.kupiłem je za 7zł :neutral: .Mi sie one nie podobały,są dosyć krutkie jak na fontanny i beznadziejne :roll: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dzis mój kolega odpalił bo mu z sylwestra 1 został i ku mojemu zdziwieniu wybuchł :neutral: Nie rozumię tego :lol: Nie wiem jak to jest możliwe żeby fontanna wybuchła :?: :?: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 23 Stycznia 2009 W tym roku sporo osób dostało te fontanny w ramach zamienników. I również były przypadki, kiedy te fontanny eksplodowały. Bardzo dziwna sprawa. A z filmów z prawidłowym działaniem fontanny, można wywnioskować że to badziewie. Przynajmniej takie są opinie osób które je miały Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 Dzis mój kolega odpalił bo mu z sylwestra 1 został i ku mojemu zdziwieniu wybuchł :neutral: Nie rozumię tego :lol: Nie wiem jak to jest możliwe żeby fontanna wybuchła :?: :?: Wszystko jest możliwe. Ja miałem dziwną sytuacje z mieszanką fontanny w wyrzutni JF07 Trole, na sylwestra 2007/2008 - mianowicie fontanna zamiast świecić, to wyrzuciła wszystko od razu do góry i koniec... trzeba było poczekać trochę, aż bateria zacznie strzelać. Różne rzeczy się dzieją, na które nie mam wpływu, niestety. Cytuj
benny10 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dostałem 1 ta fontanne w ramach zamiennika na zloty wulkan , jak odpale to napisze Zobaczymy jaki efekt .. Cytuj
patryk93 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja także dostałem tą fontannę jako Złoty Wulkan ale nawet oznaczenie ma takie same jak złoty wulkan JF05. Ciekawe jaki będzie miała efekt. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 8 Grudnia 2009 To nie zamiennik, tylko to samo co happy new year, a jedynie pakowany pojedynczo. Cytuj
patryk93 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Bardzo słaba ta fontanna. Ja kupiłem na FM pojedyńczo co myśleliśmy że nam zamienniki dali. Chyba jakąś wadliwą dostałem bo snop iskier ldwo do metra dosięgał i jeszcze tych iskier było mało i kilka ledwo widocznych gwiazdek które na boki leciały. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dostałem ją jako zamiennik na fm i czytając wasze niezbyt pozytywne komentarze postanowiłem że sobie ją odpalę i od razu po odpaleniu przewróciła się sypiąc iskrami na jakiś metr przez dosłownie 3s! Kompletny badziew i wyrzucone 2,50zł w błoto!Nie polecam! Moja ocena: 0/10 Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Powiem wam , że efekt tych fontann się bardzo zmienił , na gorsze ,efekt nisko , i w ogole , nawet lekki wietrzyk zwiewa te iskry , na dodatek nie które poprostu same z siebie sie wywracają :blink: Jakoś nie polecam ! Cytuj
luxor 2 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Potwierdzam, efekt wulkanu zmienił się. Moim zdaniem na lepsze bo bardzo lubię crackling.Film:http://www.youtube.com/watch?v=XAqAVdnnihgPrzez wiatr słup iskier jest dość niski. Gdyby nie było wiatru zapewne iskry leciały by znacznie wyżej ale i tak jestem zadowolony z takiego efektu w trudnych warunkach Cytuj
luxor 2 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Kolejny raz zaopatrzyłem się w te fontanny jednak w tym roku wypadły blado. W zeszłym roku wiał mocny wiatr i efekt był jak na takie warunki niezłe, niestety ostatnie wypadły nieco słabiej a wiatru praktycznie nie było. Jak za tę cenę to oczekuje się czegoś więcej, ale jak ktoś ma trochę wolnej gotówki to można się zaopatrzyć.Film (zalecam 1080p):http://www.youtube.com/watch?v=SUkVlAnsO-0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi