Skocz do zawartości

[TheFirefoxFan] Zakupy, plany, przygotowania 2012/2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna paczka jest już u mnie :D

Zdjęcie tego co zamówiłem :
edb31d23eb7c10adgen.jpg

Zdjęcie całości :
1edfc2746c5c774bgen.jpg

Opublikowano

Widzę że kolejna fajna kostka już u ciebie. Same konkrety. Kreta to genialna kostka, też będę posiadaczem takiej :)

Opublikowano

Stuff niszczy system brakowało tu właśnie kątówki.Przydało by się trochę więcej petard.Czekam na kolejne paczki.

Opublikowano

Konkretnie 5/5 :D

Opublikowano

Potwierdzam

Opublikowano

Coś pięknego Fanek Kreta to kostka która ma ogromne efekty z resztą widać na filmikach na yt . Sam będe miał krete za miesiąc :D

Opublikowano

Będzie pier*olnięcie! :biggrin: Dobrze, że stawiasz na coś większego ;)

Opublikowano

Będzie pier*olnięcie! :biggrin: Dobrze, że stawiasz na coś większego ;)

Mentolnięcie czy ja zawsze musze wszystkich poprawiać. . . :)
Opublikowano

Bedzie siła! xD

Opublikowano

Super stuff, na pewno będzie zadowolony z JW408 , już z niecierpliwością czekam na następną część :)

Opublikowano

Pokaz napewno zrobi wrażenie, ba , będzie zaje**sty :D
Jeżeli masz jeszcze troche kasy to KONIECZNIE skombinuj jakiś systemik do odpalania (nawet meteor 6ch wystarczy), bo mając większość kostek > 25sh po prostu jest o wiele wygodniej , szybciej , bezpieczniej no i masz pewność, że nie będzie przerw, a JW1000 wypali w odpowiednim momencie ;)

P.S. odpal najpierw silberfacher + bingo jako wstęp , potem macrocosmos razem z missile , a dalej to już lecisz z grubej rury :D

Jeżeli nie kupisz systemu to duże kostki połącz ze sobą fabrycznymi QM, większość 49sh ma 2 lonty (lub drugi QM jest ukryty pod poligrafią) jeżeli jest drugi lont to go odetnij aż do QM i po prostu drugą kostkę doczepiasz pod ten drugi QM.
Mam nadzieje że wiesz o co chodzi ;)

Stuffik oceniam na 10/10 bo większość to dobrze dobrane konkrety

Opublikowano

Szykuje się u Ciebie super sylwester, znakomity stuff :D czekam na następne paczki ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ty i ten Twój mars : P Udane zakupy : )

Opublikowano

Bardzo piękne kostki. Będziesz miał bardzo udanego sylwestra. Oby tak dalej :) Myślę, że coś jeszcze dojdzie do twojego zestawu:)

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Ładne konkrety ;)

Opublikowano

Szalejesz chłopie :D , już nie mogę się doczekać zdjęć :P

Opublikowano

Z góry widać że sylwek będzie udany z widoku na piro ;)

Opublikowano

No TFF szalejesz kolejne dobre zakupy,niedługo to Ty mnie przegonisz z ilością hehe

Ps. zamiast JW39 mogłes wziąsć JW38 ale to Twój wybór

Opublikowano

Stawiam na jakość, btw. za same one rowy dałem 140 zł, więc może nie wygląda to tak dużo, ale miałbym za to sporo małych kostek.....

Opublikowano

Dodam kolejny raz komentarz do twojego stuffu, ale tylko dlatego że jest zaje..fajnie :D Jakość, jakość i jakość :D