witus 0 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Wirujący bączek wygląda dość niepozornie, jest mały, ale to co ujrzymy po jego odpaleniu z pewnością przewyższy nasze oczekiwania. Po odpaleniu z wirującego bączka zaczynają wypadać iskry w różnych kolorach, czerwonym, zielonym na wysokość 1m, a potem wirujący bączek wyrzuca crackling Są one często spotykane w zestawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 miałem te bączki i bardzo mi się spodobały szczególnie crackling. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 One sa bez cracklingu maja fajne kolory i dużo dymu miałem je w zestawie kung fu z biedry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 a ja je miałem i był crackling :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 One sa bez cracklingu maja fajne kolory i dużo dymu miałem je w zestawie kung fu z biedry Jak bez cracklingu? Ja też miałem z Kung Fu i jakoś na końcu był crackling :S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 mateo może nie wiesz co to crackling?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Nie wiem u mnie tylko się kręcił na kolorowo i dymił może są jakieś różne :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Tutaj dodaje fiilm bączka. Może to rozwiąże spór. http://www.sendspace.com/file/8zedx1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanczyk93 0 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 ja miałem bączki chyba hesti,też mi sie spodobały, wznosiły sie do góry gdzies do 1piętra :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 To jest temat o bączkach! To co ty miałeś to był zapewne jakiś samolot, albo pszczółkach. Nawet jeżeli to byłby bączek to nie w tym temacie bo ten jest konkretnie o JM04 z jorga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek 0 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Najlepiej w nocy odpalić i rzucić do góry bardzo ładny efekt (JAK RAKIE :twisted: TA) nie_da sie w to uwierzyć.MOD: Jak nie masz polskich znaków, to zainstaluj sobie Operę, albo Mozzilę byle z polską łatką. Jak masz problemy z ortografią, to zanim wyślesz posta, skopiuj jego zawartość do Worda i sprawdź pisownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albsup 0 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Hehe, chyba jutro pójdę kupić te bączki (jeśli nie pojadę do hurtowni Hestii) Przekonaliście mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Na next sylwka planuje je mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Ja je na pewno będe miał bo kupie w zestawie kung fu o ile ten zestaw nie zmieni nazwy i czy w ogóle będzie... :mrgreen: :mrgreen: jak tak to oby były w nim te bączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 jak tak to oby były w nim te bączki Na pewno będą .A mi się te bączki nie spodobały,nie wiem czemu :shock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Bo one są cienkie jak je położysz na ziemi i podpalisz nie ma rzadnego efektu najlepiej to jest je położyć na betonie wtedy to mają na prawdę berdzo fajny efekt ciekawe ile koszuje pudełko tych bączków :roll: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENDZIOR 0 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 pudełko 72 bączków kosztuje około 15zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 aha no to za drogo lepiej by było za tą cenę kupic rakietki lub wyrzutnie :mrgreen:będe je miał przy okazji jak kupie zestaw kung fu z biedronki,a w tym roku kupie chyba więcej niż jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojat 0 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ja je miałem one sie jeszcze krecą jeś ktoś nie wie ale to tylko na betonie no i oczywiście jest pare kolorowych iskier ale nie na metr i krakling. ja je kupiłem 30gr za sztuke. ale na www.jgs.pl są za 16zł (72szt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ja bardzo lubię te bączki, są bardzo dobre na czas przed północą, żeby się pobawić. Miałem już jakieś takie różowe, i niebieskie ( niebieskie były z craclingiem ) miałem także bączki z takiego zestawu za 2.99zł. z lidla ( były bez craclingu), ( firma Śmieszek ), teraz muszę na najblższego sylwka przetestować te z zestawu kung-fu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Te bączki z zestawu kung fu to standart Krecą się jak każde i pare wybuchowych kulek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Chwilę temu odpaliłem JM04 i tak jak poprzednie były bez cracklingu, tak ten z nim był. Może to wydawać się dziwne, ale naprawdę poprzednie bączki były bez cracklingu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 NDZIOR]pudełko 72 bączków kosztuje około 15zł A w jakim sklepie?! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragsteR. 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jak dla mnie są to jedne z lepszych bączków. Wiele kolorów, dość długo się kręcą, cena też przystępna, jednak zawsze miałem je z jakiegoś zestawu nigdy oddzielnie. Jak ktoś lubi bajery tego typu to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 1 przetestowałem parę dni temu i stwierdziłem że zostawię sobie 2 pozostałe na sylwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi