witus 0 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Wirujący bączek wygląda dość niepozornie, jest mały, ale to co ujrzymy po jego odpaleniu z pewnością przewyższy nasze oczekiwania. Po odpaleniu z wirującego bączka zaczynają wypadać iskry w różnych kolorach, czerwonym, zielonym na wysokość 1m, a potem wirujący bączek wyrzuca crackling Są one często spotykane w zestawach Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 19 Stycznia 2007 miałem te bączki i bardzo mi się spodobały szczególnie crackling. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 19 Stycznia 2007 One sa bez cracklingu maja fajne kolory i dużo dymu miałem je w zestawie kung fu z biedry Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2007 One sa bez cracklingu maja fajne kolory i dużo dymu miałem je w zestawie kung fu z biedry Jak bez cracklingu? Ja też miałem z Kung Fu i jakoś na końcu był crackling :S Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Nie wiem u mnie tylko się kręcił na kolorowo i dymił może są jakieś różne :roll: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Tutaj dodaje fiilm bączka. Może to rozwiąże spór. http://www.sendspace.com/file/8zedx1 Cytuj
kubanczyk93 0 Opublikowano 19 Stycznia 2007 ja miałem bączki chyba hesti,też mi sie spodobały, wznosiły sie do góry gdzies do 1piętra :razz: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 19 Stycznia 2007 To jest temat o bączkach! To co ty miałeś to był zapewne jakiś samolot, albo pszczółkach. Nawet jeżeli to byłby bączek to nie w tym temacie bo ten jest konkretnie o JM04 z jorga. Cytuj
kubek 0 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Najlepiej w nocy odpalić i rzucić do góry bardzo ładny efekt (JAK RAKIE :twisted: TA) nie_da sie w to uwierzyć.MOD: Jak nie masz polskich znaków, to zainstaluj sobie Operę, albo Mozzilę byle z polską łatką. Jak masz problemy z ortografią, to zanim wyślesz posta, skopiuj jego zawartość do Worda i sprawdź pisownię. Cytuj
Albsup 0 Opublikowano 6 Lutego 2007 Hehe, chyba jutro pójdę kupić te bączki (jeśli nie pojadę do hurtowni Hestii) Przekonaliście mnie. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 6 Lutego 2007 Ja je na pewno będe miał bo kupie w zestawie kung fu o ile ten zestaw nie zmieni nazwy i czy w ogóle będzie... :mrgreen: :mrgreen: jak tak to oby były w nim te bączki Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 6 Lutego 2007 jak tak to oby były w nim te bączki Na pewno będą .A mi się te bączki nie spodobały,nie wiem czemu :shock: . Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 6 Lutego 2007 Bo one są cienkie jak je położysz na ziemi i podpalisz nie ma rzadnego efektu najlepiej to jest je położyć na betonie wtedy to mają na prawdę berdzo fajny efekt ciekawe ile koszuje pudełko tych bączków :roll: :?: :?: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 6 Lutego 2007 aha no to za drogo lepiej by było za tą cenę kupic rakietki lub wyrzutnie :mrgreen:będe je miał przy okazji jak kupie zestaw kung fu z biedronki,a w tym roku kupie chyba więcej niż jeden Cytuj
gojat 0 Opublikowano 13 Lutego 2007 ja je miałem one sie jeszcze krecą jeś ktoś nie wie ale to tylko na betonie no i oczywiście jest pare kolorowych iskier ale nie na metr i krakling. ja je kupiłem 30gr za sztuke. ale na www.jgs.pl są za 16zł (72szt) Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 23 Września 2007 Ja bardzo lubię te bączki, są bardzo dobre na czas przed północą, żeby się pobawić. Miałem już jakieś takie różowe, i niebieskie ( niebieskie były z craclingiem ) miałem także bączki z takiego zestawu za 2.99zł. z lidla ( były bez craclingu), ( firma Śmieszek ), teraz muszę na najblższego sylwka przetestować te z zestawu kung-fu. Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 23 Września 2007 Te bączki z zestawu kung fu to standart Krecą się jak każde i pare wybuchowych kulek. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 27 Września 2007 Chwilę temu odpaliłem JM04 i tak jak poprzednie były bez cracklingu, tak ten z nim był. Może to wydawać się dziwne, ale naprawdę poprzednie bączki były bez cracklingu :roll: Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 NDZIOR]pudełko 72 bączków kosztuje około 15zł A w jakim sklepie?! :twisted: Cytuj
DragsteR. 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jak dla mnie są to jedne z lepszych bączków. Wiele kolorów, dość długo się kręcą, cena też przystępna, jednak zawsze miałem je z jakiegoś zestawu nigdy oddzielnie. Jak ktoś lubi bajery tego typu to polecam. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 27 Grudnia 2007 1 przetestowałem parę dni temu i stwierdziłem że zostawię sobie 2 pozostałe na sylwka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi