djpiotrek1995 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Przed chwilką odpaliłem jednego bączka,efekt jak na tak małą rzecz przyzwoity.Daje 5/5 Cytuj
Fleszu3 0 Opublikowano 10 Września 2010 na fm są za 99gr za 6 sztuk . bardzo fajny efekt i fajna zabawa polecam Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 15 Listopada 2010 Wirujące bączki są dobre do zabawy. Miałem 5 szt. i najbardziej podobał mi się crackling na końcu Polecam.Pozdro Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 15 Listopada 2010 W moim tegorocznym stuffie zagoszczą JM04 Wirujące bączki... nie zawiodłem się na nich ;p świetne do zabawy przed godziną zero a cena bardzo niska Pozdrawiam! Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 W moim tegorocznym stuffie zagoszczą JM04 Wirujące bączki... nie zawiodłem się na nich ;p świetne do zabawy przed godziną zero a cena bardzo niska Pozdrawiam! Ja je mam co roku, są świetne.Ładny efekt mają gdy już jest ciemno. //EditW tym roku kupiłem paczkę 72 szt! Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jak korniki z Komety. Ładne ale mi się trochę znudziły. Pomimo wszystko polecam, fajne do zabawy i nie głośne by ktoś się przyczepił. Cytuj
bx2 6 Opublikowano 12 Stycznia 2011 W cenie 1 zł za 6 sztuk fajne do zabawy. Szkoda tylko, że u mnie nie miały cracklingu na koniec. Zawsze na niego czekałem a tu nic Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 16 Stycznia 2011 W cenie 1 zł za 6 sztuk fajne do zabawy. Szkoda tylko, że u mnie nie miały cracklingu na koniec. Zawsze na niego czekałem a tu nic Bo te z cracklingiem maja troche inny kod - JM04-CL. Z tego co wiem, to te czerwone baczki maja crackling. Mialem niebieskie i nie mialy. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Tak samo mieliśmy wirujące bączki niebieskie, nie miały na koniec craclingu, ale i tak bardzo fajne Cytuj
Mks 2 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 a o ile wiem to są jeszcze po 60sztuk pakowane kiosztuję ok 10zł Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 a o ile wiem to są jeszcze po 60sztuk pakowane kiosztuję ok 10zł Na pewno one 10 zł za 60 sztuk nie kosztuje 6 sztuk kosztuje 1.99 Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Mi osobiście się podobały chociaż te CL są moim zdaniem lepsze Cytuj
FIREWORKSmaN772 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jak będziecie je odpalali w tym roku to polecam zedrzeć kawałek poligrafii, żeby został goły lont i korpus bączka i dopiero odpalić, bo dzisiaj odpalałem i mi lont po prostu gasł na wietrze. Kilka razy gasł i trzeba było podpalać znowu. Nie wiem, może mi się jakaś lipna partia trafiła, ale efekt to mają spoko :D/> Więc zedrzyjcie ten papierek, żeby wam lont nie zgasł . Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 28 Lipca 2017 Te bączki były moimi pierwszymi bączkiami.Fajnie i kolorowo się kręcą.Moja ocena to 4+/10. Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi