MajsterD12 5 Opublikowano 10 Maja 2012 Data: 13.05.2012Okazja: Juwenalia 2012, 18-stka radia Bielska Miejscowość: Bielsko-BiałaMiejsce: LotniskoWojewództwo: śląskieWykonawca: SurexGodzina: około 22:00Długość pokazu: około 5 minPlakat:http://www.bb365.info/media/newsy_tmce3/18Radia_BIELSKO_Plakat_1024x1658_1.jpg Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 13 Maja 2012 Film: Komentarz: Dnia 13 maja 2012 roku z okazji 18-stki Radia Bielska, z drobnym wyprzedzeniem pokaz Sztucznych Ogni odbył się o 21:45 (gdyż tego wymagał organizator imprezy) nad bielskim lotniskiem rozbłysły fajerwerki przez niecałe 6 minut. Początkiem pokazu stanowiła wyrzutnia z crossetami, kilka sekund później w niebo wystrzeliła pierwsza szelka. Co do kalibru bomb to nie wiem jakich użyto, ale myślę że większość stanowiły 3" i 4" miejscami użyto pewnie 5" lub nawet 6". Występowała dobra równowaga pomiędzy efektami niskimi (single, wyrzutnie, rzymskie ognie ), a wysokimi(szelki). Finał był dobrze podkreślony. Pokaz składał się z dwóch części do dwóch utworów, lecz sama muzyka nie stanowiła specjalnej synchronizacji była tylko tłem do pokazu. Całość została zwieńczona kilkunastoma złotymi bombami oraz złotym wachlarzem. Pokaz był dobrym zakończeniem imprezy, a publiczność była zadowolona. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi