MeRo 0 Opublikowano 19 Maja 2012 Data: 19.05.2012 Okazja: Noc Muzeów 2012Miejscowość: ŁódźMiejsce: pl. Wolności w ŁodziWojewództwo: łódzkieWykonawca: Godzina: 22:00Długość pokazu: 5min. Cytuj
MeRo 0 Autor Opublikowano 19 Maja 2012 Kocham korki w takie wieczory.... Wszystkie czerwone moje, zapiep*załem przez miasto jak głupi, myśłałem że się wyrobię bo do 22 były jeszcze dobre 3 minuty, ale NIE! Przez blok zdążyłem zobaczyć kawałek ostatniej szelki :(Ahhh.... ta kochana punktualność..... A specjalnie wyszedłem wcześniej, bo na pokaz 17.05 okazało się że nie mogę iść, gdyż mi coś wypadło........... Jaki ja jestem teraz wk*rwiony ...... Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 19 Maja 2012 Kocham korki w takie wieczory.... Wszystkie czerwone moje, zapiep*załem przez miasto jak głupi, myśłałem że się wyrobię bo do 22 były jeszcze dobre 3 minuty, ale NIE! Przez blok zdążyłem zobaczyć kawałek ostatniej szelki :(Ahhh.... ta kochana punktualność..... A specjalnie wyszedłem wcześniej, bo na pokaz 17.05 okazało się że nie mogę iść, gdyż mi coś wypadło........... Jaki ja jestem teraz wk*rwiony ...... Heh JA nie byłem straszne korki były ;/ Z okna widziałem finał Parę szelek Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 19 Maja 2012 A z resztą widać było ze same wyrzutnie i gdzie nie gdzie szelki... Łódzkie pokazu <<>> Dno Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 19 Maja 2012 Bez obaw będą kolejne pokazy. Wszystkie informacje najszybciej będą na mojej stronie: polskiefajerwerki.net Cytuj
abuk 30 Opublikowano 20 Maja 2012 Ja zdążyłem na ostatnią chwilę, ponieważ pokaz zaczął się 10 minut przed czasem. Ogólnie rewelacji nie było, ale moim zdaniem pokaz wypadł trochę lepiej niż rok temu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi