kubanczyk93 0 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Miał ktoś z was rakietki które nazywały sie norwegian night(TA-4)?Wypiszcie efekty i cene :smile: Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja mialem te rakiety. Myslałem jednak, że efekty będą lepsze. Były złote palmy i kolorowe peonie. Cena w hurtowni: 34 złote. Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 15 Października 2007 Bartosz, może porównałbyś je do jakiejś innej rakiety albo moździerzy :?: byłbym wdzięczny Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 15 Października 2007 Hmmm... szczerze mowiąc nie bardzo wiem do czego porównać. Nie orientuje sięco może mieć podobne efekty....Ale myślę, że warto kupić. Cena nie jest wysoka a efekty mogą być. Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 15 Października 2007 ja mam do nich dostęp przez JGS gdzie są 39zł/6szt, czyli wychodzi 6,50/szt. Czy faktycznie są wart swojej ceny ? Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 15 Października 2007 Jakby w hurtowni rakiety te kosztowały 39 zł to bym nie kupił :lol:Ale za 34 zł mogą być. I wolałbym dodać do tych 39 złotówkę i kupić jakąś porządną wyrzutnie z Tropica. Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 15 Października 2007 mimo to mam zamiar je kupić jak nie tego roku to przyszłego... i chociarz przez ostatnie 3 lata nie kupowałem rakiet (jak już to circoblitz) to chyba jednak zaczne kupować, bo zamierzam mieć fajerwerkową frajdę przez cały rok (a nie jak zawsze tylko w grudniu i na początku stycznia )Wielkie dzięki za odpowiedź Bartosz Cytuj
saper 0 Opublikowano 15 Października 2007 Jakby w hurtowni rakiety te kosztowały 39 zł to bym nie kupił :lol:Ale za 34 zł mogą być. I wolałbym dodać do tych 39 złotówkę i kupić jakąś porządną wyrzutnie z Tropica. I tu się zgodze jak najbardziej np TB27 lub TB38 .Sam je kupuje :smile: . Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 15 Października 2007 Całkiem całkiem spoko. A do Gorgola ja łącze rakiety i wyrzutnie żeby miec efekt i trochę postrzelać. :razz: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 3 Grudnia 2007 nie wiem czemu ale u mnie te rakiety są po 9 zł szt. są aż takie super :?: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi