Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

13-14 07.2012 Ełk Plaża Miejska

Blikas - Litwa
Parente - Włochy
Khan - Rosja
Kalvin - Białoruś

Opublikowano

Osada na prawdę mocna. Widzę, że Ełk chce dorównać Szczecinowi. Z jednej strony dobrze, bo bez wyjeżdżania z kraju można podziwiać solidne europejskie marki, z drugiej zaś trochę szkoda, że polskie firmy praktycznie nie mają okazji (poza Ustką i Nysą) zaprezentować swoich możliwości. Teraz z niecierpliwością czekam na info odnośnie budżetów pokazów w Ełku i chyba czas rezerwować noclegi ;)

fps

Opublikowano

Obsada na prawdę mocna. Widzę, że Ełk chce dorównać Szczecinowi. Z jednej strony dobrze, bo bez wyjeżdżania z kraju można podziwiać solidne europejskie marki, z drugiej zaś trochę szkoda, że polskie firmy praktycznie nie mają okazji (poza Ustką i Nysą) zaprezentować swoich możliwości. Teraz z niecierpliwością czekam na info odnośnie budżetów pokazów w Ełku i chyba czas rezerwować noclegi ;)

fps

Dokładnie tak samo pomyślałem! Ale mimo wszystko brawa za odwagę organizacji
Opublikowano

Ja bym mimo wszystko zostawił jedno miejsce dla polskiej firmy, dał jej budżet taki jak zagraniczniakom i jestem pewien, że Polska nie miałaby się czego wstydzić...

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będzie tak że chcą porywalizować z surexem na zagraniczne firmy a kasy dodatkowej do dobrych przyzwoitych pokazów, nie ma.

Opublikowano

Ja bym mimo wszystko zostawił jedno miejsce dla polskiej firmy, dał jej budżet taki jak zagraniczniakom i jestem pewien, że Polska nie miałaby się czego wstydzić...

Słuszna uwaga i ja popieram taką formułę.

fps
Opublikowano

Sorry za post pod postem, ale udało mi się namierzyć film z pokazu firmy Kalvin, która jest dla mnie jak na razie wielką niewiadomą:

fps
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś się wybiera? Ja chyba się przejadę i to głównie ze względu na Blikasa.

Opublikowano

Ja vel się długo wahałem i koniec końców nie dam rady przyjechać. Szkoda, że do tego zadupia nie latają samoloty, bo wtedy byłaby inna rozmowa. Na tracenie 8-9h na dojazd nie mam czasu, więc do zobaczenia w Szczecinie.

fps

Opublikowano

Ja do tej pory mam baaardzo duże obawy o jakość widowisk względem lat ubiegłych (na chwilę obecną tylko o Blikasa jestem spokojny), jednakże nie wykluczone, że któraś firma okaże się prawdziwą perełką - pojedziemy, zobaczymy i wtedy będziemy oceniać ;)

Opublikowano

Ja do tej pory mam baaardzo duże obawy o jakość widowisk względem lat ubiegłych (na chwilę obecną tylko o Blikasa jestem spokojny), jednakże nie wykluczone, że któraś firma okaże się prawdziwą perełką - pojedziemy, zobaczymy i wtedy będziemy oceniać ;)

Pamiętasz Władców Ognia 2010? Mam przeczucie, że Kalvin zaszaleje tak jak OTK w B-B ;) Oby, bo finał OTK przebił nawet ten Flasha ze Szczecina xd

fps
Opublikowano

OTK mam w pamięci do dzisiaj - ich złoty finał był z rodzaju tych, które trzeba przeżyć na żywo, żeby mieć pojęcie o tym, co znaczy CAŁE niebo w złocie. Czy spodziewałbym się tego po Kalvinie? Na Fejeriji ich finał to było raptem 6 bomb, więc byłbym sceptyczny, ale kto wie.... :P

Opublikowano

Zespoły dojezdzaja, strefa się wypełnia i tym razem to ja leze na plaży :P

a pogoda jest perfect panie fps :D

Opublikowano

Zespoły dojezdzaja, strefa się wypełnia i tym razem to ja leze na plaży :P

a pogoda jest perfect panie fps :D

Poczekajmy do wieczora a potem jutra, panie velibrum. Teraz może być perfekt - teraz się nic nie dzieje :P

fps
Opublikowano

zero opadów, widoczność 100 %, pogoda WYMARZONA panie fps :D

basile co prawda było z pionek, a nie włoch, ale pokaz w całości na włoskich bombach - dla tego finału warto było przyjechać :)

Opublikowano

zero opadów, widoczność 100 %, pogoda WYMARZONA panie fps :D

basile co prawda było z pionek, a nie włoch, ale pokaz w całości na włoskich bombach - dla tego finału warto było przyjechać :)

Ale drugi dzień w deszczu :P

fps
Opublikowano

Deszcz przelotny, popadało może z 20-30 minut, na pokazach bezchmurne niebo :)

Filmy wstawię niedługo.