Skocz do zawartości
  • 0

System 500 - 750 zł

Pytanie

Opublikowano

Cześć potrzebna jest mi pomoc. Poszukuje pól profesionalnego systemu 10 kanałów + za kwotę max 750 zł z dostawą. Nie chodzi mi o coś typu meteor6 lub inny zabawkowy tylko coś co jest amatorskie ale zawsze odpali. Proszę o linki lub jeżeli ktoś ma do sprzedania info.

Z góry dzięki
JacuQM

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

A QM mają tam koncesjowany ?

• 0
Opublikowano

A QM mają tam koncesjowany ?

tak
  • 0
Opublikowano

Nie nie musisz mieć opcji testu obwodu, wystarczy, że kupisz sobie miernik.
Ceny zapałów w sklepie arki dla forum:

0,2m 0,80gr
0,5m 0,90gr
2m 1,60zł
5m 2,60zł

Taniej nie ma nigdzie.

Ja płace 87 groszy więc jest taniej :)
  • 0
Opublikowano

Ja płace 87 groszy więc jest taniej :)

Cooli ale za 10 cm :P W Arce masz 20 cm za 80 gr. Czyli nie ma taniej. Chociaż jak kupowałem na promocji w BigFun 5m zapały po 1,70 zł...

fps
  • 0
Opublikowano

A jezeli chce wziac do paczki korsarze to musze brac caly karton ? mowie o arce no napewno kupie te zapalniki na poczatku czerwca

• 0
Opublikowano

A jezeli chce wziac do paczki korsarze to musze brac caly karton ? mowie o arce no napewno kupie te zapalniki na poczatku czerwca

karton ? Gdzie ty żeś to wyczytał :D Wszystko na sztuki(opakowania) się kupuje.
  • 0
Opublikowano

Widziane oczami amatora, warte, bo to jedyna dostępna 12 kanałówka w miare dobrze wykonana, a oczami młodego elektronika nie, bo zrobienie takiej samej w domu kosztuje 160zł.

pozdrawiam

• 0
Opublikowano

A mówiąc o pirotechniku czy nie bede zawiedziony ? no bo 550 zł wsumie po 25 za dostawe

• 0
Opublikowano

Zależy w jakim sensie zawiedziony :) Jeżeli chodzi o użyteczność, to każdy działa tak samo, odbiornik dostaje sygnał z nadajnika, załącza się przekaźnik i idzie napięcie do gniazda :) Jak potrzebujesz na 1-2 pokazy rocznie to bardziej bym polecił meteora, ja tam na niego nie narzekałem, wszystkie pokazy odpalił ok.

• 0
Opublikowano

Widziane oczami amatora, warte, bo to jedyna dostępna 12 kanałówka w miare dobrze wykonana, a oczami młodego elektronika nie, bo zrobienie takiej samej w domu kosztuje 160zł.

pozdrawiam

Ciekawe czy doczekam sie chociaż 1 postu w wykonaniu kameleona gdzie nie będzie się odwoływał do systemów samoróbek. Nie każdy umie to zrobić i nie męcz wreszcie za przeproszeniem d*py i odpowiadaj normalnie. Bo każdego już męczy takie gadanie typu "a ja sobie sam zrobiłem, a samoróbka była by tańsza itd." :facepalm:

PS: Jacu tak, możesz śmiało zmawiać
  • Like 1
  • 0
Opublikowano

Dobra, pod koniec wakacji może wam go zaprezentuje. Homemade zabronione :)

• 0
Opublikowano

Ciekawe czy doczekam sie chociaż 1 postu w wykonaniu kameleona gdzie nie będzie się odwoływał do systemów samoróbek. Nie każdy umie to zrobić i nie męcz wreszcie za przeproszeniem d*py i odpowiadaj normalnie. Bo każdego już męczy takie gadanie typu "a ja sobie sam zrobiłem, a samoróbka była by tańsza itd." :facepalm:

To prawda że była by tańsza ale nigdy nie wiadomo co może się stać jak coś źle zrobić.
  • 0
Opublikowano

Nie wiem czy widzisz, ale zamiast się kłócić to patrz bardziej obiektywnie na całą wypowiedź.Nie napisałem, że nie kupuj tego bo to g***o, rób sam! Napisałem, jak to wygląda w praktyce, a system gotowy poleciłem, także nie wiem dlaczego się tak podniecasz :)
A jeżeli chodzi o system samoróbkę, bardzo chętnie pomogę bez interesowanie, tak, że każdy jest w stanie to wykonać :) Czy to aż tak źle, że chcę, aby amatorskie pokazy forumowiczów stały na wysokim poziomie, dzięki zaoszczędzonej kasie, na chińskich systemach, które rozpadają się w dłoni, i nie są wstanie odpalić zapalnika z przewodem 20m ? ech.. lepiej się wgl nie udzielać z tego co widzę.
  • 0
Opublikowano

Nie wiem czy widzisz, ale zamiast się kłócić to patrz bardziej obiektywnie na całą wypowiedź.Nie napisałem, że nie kupuj tego bo to g***o, rób sam! Napisałem, jak to wygląda w praktyce, a system gotowy poleciłem, także nie wiem dlaczego się tak podniecasz :)
A jeżeli chodzi o system samoróbkę, bardzo chętnie pomogę bez interesowanie, tak, że każdy jest w stanie to wykonać :) Czy to aż tak źle, że chcę, aby amatorskie pokazy forumowiczów stały na wysokim poziomie, dzięki zaoszczędzonej kasie, na chińskich systemach, które rozpadają się w dłoni, i nie są wstanie odpalić zapalnika z przewodem 20m ? ech.. lepiej się wgl nie udzielać z tego co widzę.

Powiem krótko :facepalm:
Jeśli nie zauważyłeś ludzie mają już dość słuchania o tych twoich systemach home made. Normalnie już każdemu to powiedziałeś ze 100 razy chyba i wszyscy już dobrze o tym wiedzą a ty dalej swoje. Chłopie ile można. Miej troche umiaru i skończ z odpowiadaniem każdych postów w sposób dwuznaczny tylko podawaj konkretną odpowiedź jaką sobie życzy pytający.
  • 0
Opublikowano

Powiem krótko :facepalm:
Jeśli nie zauważyłeś ludzie mają już dość słuchania o tych twoich systemach home made. Normalnie już każdemu to powiedziałeś ze 100 razy chyba i wszyscy już dobrze o tym wiedzą a ty dalej swoje. Chłopie ile można. Miej troche umiaru i skończ z odpowiadaniem każdych postów w sposób dwuznaczny tylko podawaj konkretną odpowiedź jaką sobie życzy pytający.

Popieram!! poza tym nie każdy gotowy system rozpada się w dłoni jak to ująłeś kameleonku mógł bym się założyć że szybciej by się rozpadł ten Twój home made niż chociażby taki...
  • 0
Opublikowano

Zmiana planów na ten rok wolę wiecej przyznaczyć na ładunki niż akcesoria. :) wiem ze może mi się to jeszcze odwidzieć ale proszę o znalezienie meteora 12 nowego do 300zl dostępnego. Tylko sklep internetowy !

Dzięki z góry JacuQM

• 0
Opublikowano

Zmiana planów na ten rok wolę wiecej przyznaczyć na ładunki niż akcesoria. :) wiem ze może mi się to jeszcze odwidzieć ale proszę o znalezienie meteora 12 nowego do 300zl dostępnego. Tylko sklep internetowy !

Dzięki z góry JacuQM

Google jest dostępne dla każdego w takim samym stopniu tak więc sam sobie znajdź. Od początku wiedziałem, że cały ten temat to jedno wielkie bicie piany.
  • Like 1
  • 0
Opublikowano

Czas innych należy szanować, bo inni starają się jak najlepiej pomóc a kończy się jak zawsze...

Dlatego między innymi nie udzielałem się tutaj bo można to było przewidzieć

Temat zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...