Skocz do zawartości
  • 0

Pokaz weselny do 1000zł

Gość The-Piroman

Pytanie

Gość The-Piroman
Opublikowano

Cześć mam za zadanie zrobić pokaz weselny do 1000 zł mogę zamawiać ze wszystkich stron. nie mam systemu ma być odpalony lątem chciałbym aby było w nim sporo one row'ów.
Znam się na fajerwerkach.

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Cześć mam za zadanie zrobić pokaz weselny do 1000 zł mogę zamawiać ze wszystkich stron. nie mam systemu ma być odpalony lątem chciałbym aby było w nim sporo one row'ów.
Znam się na fajerwerkach.

Jaki czas chciałbyś osiągnąć dla tego pokazu?
  • 0
Gość The-Piroman
Opublikowano

Jaki czas chciałbyś osiągnąć dla tego pokazu?

3-4 minuty
  • 0
Opublikowano

Jaką masz powierzchnie do popisu ? Mianowicie ile palet, chyba że będziesz ustawiać na ziemi. Wolisz postawić 3 małe kostki fun czy jedną I porządną. Wulkany i rzymskie ognie wchodzą w grę ? Masz rury lub czy chcesz strzelać z moździerzy ?

JacuQM

• 0
Opublikowano

JW90 - Show of Fireworks
2xJW26-Katmandu
2xJW39 - Show of Fireworks
2xJW09
JW4055 - Mont Everest
P7962 Borneo
2x JW408 (obok siebie)
JW1000(podpięte pod QM wystające z JW408)

Masz mniej więcej 1000zł
Koło 3min nawalanki B. mocnym finałem

• 0
Gość The-Piroman
Opublikowano

Jaką masz powierzchnie do popisu ? Mianowicie ile palet, chyba że będziesz ustawiać na ziemi. Wolisz postawić 3 małe kostki fun czy jedną I porządną. Wulkany i rzymskie ognie wchodzą w grę ? Masz rury lub czy chcesz strzelać z moździerzy ?

JacuQM

poweierzchnia bardzo duża, palety to no problem wole 1 a porządną kostke. Tak wulkany i rzynmiaki mogą być. Rur 2" nie mam lecz można by kupić z 3 na finał lub z moździerzy.:)
  • 0
Gość The-Piroman
Opublikowano

Proszę o pomoc.

• 0
Opublikowano

zapraszam na gg 11833612 albo mail wulkanfajerwerki2011@wp.pl
pozdrawiam

• 0
Opublikowano

A możesz podać swoją lokalizację (?), bo na tym forum są ludzie, którzy mogą służyć pomocą w realizacji praktycznej widowiska no i w razie potrzeby wesprzeć swoim systemem.

fps

• 0
Gość The-Piroman
Opublikowano

A możesz podać swoją lokalizację (?), bo na tym forum są ludzie, którzy mogą służyć pomocą w realizacji praktycznej widowiska no i w razie potrzeby wesprzeć swoim systemem.

fps

Okolice Krakowa
  • 0
Opublikowano

No to powiem tak ja rezyduję w Krk i jestem w posiadaniu systemu :P polecam rejestrację na forum i przekazanie bliższych szczegółów na PW (lokalizacja, data itp.)

fps

• 0
Gość The-Piroman
Opublikowano

A jaki masz system i ile kanałów ? A wiesz gdzie jest Miechów,Gniewięcin ?

• 0
Opublikowano

Wiem gdzie jest Miechów, zdarza mi się przejazdem być w drodze do Kielc. Co do systemu to mam 32ch programowaly RF32B:

http://www.rfremotech.com/MagicFireB.html

p4130019v.jpg

p4130020.jpg

Programujesz, podpinasz i odpalasz jednym przyciskiem na pilocie, a pokaz dalej sam leci.

fps

• 0
Gość The-Piroman
Opublikowano

No to super a da się na tym systemie zrobić pokaz pod muzykę ? a masz rury 2" ? I co proponowałbyś mi kupić na ten pokaz

• 0
Opublikowano

Jasne, że da się zrobić pokaz pod muzę, sam takowy produkuje w najbliższą sobotę na weselu siostry. Co kupić, to musiałbym się zastanowić. Jeśli chodzi o kulki 2", to rury jakieś tam mam (większe z resztą też ;)), ale według mnie to strata kasy. W pokazie pod muzę na pewno nie może zabraknąć kilku baterii jednorzędowych.
Za 1000 zł powinno wyjść 3-3,5 w miarę dynamicznego pokazu. Odradzałbym planowanie widowiska na więcej niż 4 min. bo to odbiło by się niekorzystnie na dynamice. Ja proponuje wybrać najpierw kawałek muzyczny, a potem będziemy martwić się o efekty, bo tak łatwiej będzie rozplanować co i jak.
Ja an sobotę wybrałem:

+

http://www.youtube.com/watch?v=1qLYcgakvI8

fps
  • 0
Gość The-Piroman
Opublikowano

Ja bym chciał w pokazie 2 piosenki :

i

• 0
Opublikowano

A masz QM pod ręką ?

• 0
Opublikowano

A masz QM pod ręką ?

Odnośnie czego to napisałeś ? :|
  • Like 1
  • 0
Opublikowano

No dobra no to masz moją propozycję :
1. 3x Fontanna P3103-100 ( cracling ) dostepne na tf, 76 sek. FUN 3x 30zł = 90 zł
2. 6x JF66 (stroboskop) dostepne tf, 20 sek. 1x 3zł = 3 zł
3. 36x T6237 (rzymskie ognie) dostepne na bf, paczka ma 12 sztuk, każda paczka podzielona na fun oraz
paczki jako 3 także na fun, szybki lont, 30-50 sek. 3x12sztuk = 15 zł
- to jest wstęp czyli jakies 1,30 min pokazu
4. 6x TXA228 (ballet) dostepne bf, 30 sek. 2x uklad fun 6x 3zł = 18zł
5. 1x JW98 (wyrzutnia) dostepne bf, 25 sek. uklad I 1x 105 zł = 105 zł
6. 1x JW45 (wyrzutnia) dostepne bf, 30 sek. uklad I 1x 141zł = 141 zł
-rozwinięcie teraz wstęp i finał
7. 1x JW419 (wyrzutnia) dostepne bf, 30 sek. układ I 1x 270 zł = 270 zł
8. 1x JW1000 (wyrzutnia), 5 sek. uklad fun 1x 55zł = 55 zł
9. 1x JW1019 (wyrzzutnia), 5 sek. uklad fun 1x 55 zł = 55 zł
10. 4x Bomba 2' QM Flover Wave, 5 sek. uklad fun 4x 6,50zł = 26 zł
No to by było na tyle możesz jeszcze dodać jakieś salwy + gwizdki. Mówiłeś że wolisz pozadne wyrzutnie wiec tak wybralem. Cena łączna 763 zł + dostawa, więc możesz sobie coś jeszcze dodać np lont. Kostki zawsze biore na BF bo tam biore od zawsze i ceny tez nie sa za duze. W porównianu balet TF 4,50 zł BF 3 zł, wiec wiadomo o co chodzi. A co do czasu do masz jakieś 3-4 min. Mysle ze sie przyda.

JacuQM

• 0
Opublikowano

Odnośnie czego to napisałeś ? :|

Odnośnie tego czy ten kto będzie łączyć wyrzutnie ma gdzieś QM . . .
  • 0
Opublikowano

Odnośnie tego czy ten kto będzie łączyć wyrzutnie ma gdzieś QM . . .

Jak się odpala systemem to QM nie jest aż tak niezbędny, poza tym visco też odchodzi od zapałów, tylko muszą być dobrej jakości.

fps
  • 0
Opublikowano

Tylko przy visco takiego dobrego synchro nie będzie...

• 0
Opublikowano

Tylko przy visco takiego dobrego synchro nie będzie...

Nieprawda, będzie identyczne, bo jak masz oryginalnie kostkę na visco, to przycinasz lont przy samym końcu, zostawiając ok. 1 cm do zamocowania zapału i wychodzi na jedno jak sztukowanie qm. Poza tym o jakim synchro mówisz przy amatorskim pokazie za 1000 zł...

fps
  • 0
Opublikowano

To moja propozycja twojego pokazu:

WSTĘP:

1. 2 x FC1304 + BRC01 (66zł + 77zł)
2. 3 x JW07 w układzie \|/ ( 36,69)
--------------------------------------

ROZWINIĘCIE:

3. JW112 + 2 x SM9858 (66zł + 38,60zł)
4. JW4055 (37 zł)
--------------------------------------
FINAŁ:

5. JW4009 (122zł)
6. P7452 VIGO (81zł)
7. JW408 (127zł)
8. JW409 (133zł)
9. Jw1000 + bs-101 (55zł +39zł)

-------------------------------------------
Suma: 878 zł + 20 zł koszty wysyłki

• 0
Opublikowano

Niestety ale Wójek miał niespodziewany wydatek i na fajerwerki niestety może wydać tylko 500 zł a więc proszę ułożenie spisu za 500 zł