Gość The-Piroman Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Cześć mam za zadanie zrobić pokaz weselny do 1000 zł mogę zamawiać ze wszystkich stron. nie mam systemu ma być odpalony lątem chciałbym aby było w nim sporo one row'ów.Znam się na fajerwerkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Cześć mam za zadanie zrobić pokaz weselny do 1000 zł mogę zamawiać ze wszystkich stron. nie mam systemu ma być odpalony lątem chciałbym aby było w nim sporo one row'ów.Znam się na fajerwerkach. Jaki czas chciałbyś osiągnąć dla tego pokazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość The-Piroman Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Jaki czas chciałbyś osiągnąć dla tego pokazu? 3-4 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Jaką masz powierzchnie do popisu ? Mianowicie ile palet, chyba że będziesz ustawiać na ziemi. Wolisz postawić 3 małe kostki fun czy jedną I porządną. Wulkany i rzymskie ognie wchodzą w grę ? Masz rury lub czy chcesz strzelać z moździerzy ? JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 JW90 - Show of Fireworks 2xJW26-Katmandu2xJW39 - Show of Fireworks 2xJW09JW4055 - Mont Everest P7962 Borneo2x JW408 (obok siebie)JW1000(podpięte pod QM wystające z JW408)Masz mniej więcej 1000złKoło 3min nawalanki B. mocnym finałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość The-Piroman Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Jaką masz powierzchnie do popisu ? Mianowicie ile palet, chyba że będziesz ustawiać na ziemi. Wolisz postawić 3 małe kostki fun czy jedną I porządną. Wulkany i rzymskie ognie wchodzą w grę ? Masz rury lub czy chcesz strzelać z moździerzy ? JacuQM poweierzchnia bardzo duża, palety to no problem wole 1 a porządną kostke. Tak wulkany i rzynmiaki mogą być. Rur 2" nie mam lecz można by kupić z 3 na finał lub z moździerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość The-Piroman Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 zapraszam na gg 11833612 albo mail wulkanfajerwerki2011@wp.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 A możesz podać swoją lokalizację (?), bo na tym forum są ludzie, którzy mogą służyć pomocą w realizacji praktycznej widowiska no i w razie potrzeby wesprzeć swoim systemem.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość The-Piroman Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 A możesz podać swoją lokalizację (?), bo na tym forum są ludzie, którzy mogą służyć pomocą w realizacji praktycznej widowiska no i w razie potrzeby wesprzeć swoim systemem.fps Okolice Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 fps jak w mordę strzelił co?hah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 No to powiem tak ja rezyduję w Krk i jestem w posiadaniu systemu polecam rejestrację na forum i przekazanie bliższych szczegółów na PW (lokalizacja, data itp.)fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość The-Piroman Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 A jaki masz system i ile kanałów ? A wiesz gdzie jest Miechów,Gniewięcin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Wiem gdzie jest Miechów, zdarza mi się przejazdem być w drodze do Kielc. Co do systemu to mam 32ch programowaly RF32B:http://www.rfremotech.com/MagicFireB.htmlProgramujesz, podpinasz i odpalasz jednym przyciskiem na pilocie, a pokaz dalej sam leci.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość The-Piroman Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 No to super a da się na tym systemie zrobić pokaz pod muzykę ? a masz rury 2" ? I co proponowałbyś mi kupić na ten pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Jasne, że da się zrobić pokaz pod muzę, sam takowy produkuje w najbliższą sobotę na weselu siostry. Co kupić, to musiałbym się zastanowić. Jeśli chodzi o kulki 2", to rury jakieś tam mam (większe z resztą też ), ale według mnie to strata kasy. W pokazie pod muzę na pewno nie może zabraknąć kilku baterii jednorzędowych. Za 1000 zł powinno wyjść 3-3,5 w miarę dynamicznego pokazu. Odradzałbym planowanie widowiska na więcej niż 4 min. bo to odbiło by się niekorzystnie na dynamice. Ja proponuje wybrać najpierw kawałek muzyczny, a potem będziemy martwić się o efekty, bo tak łatwiej będzie rozplanować co i jak.Ja an sobotę wybrałem: +http://www.youtube.com/watch?v=1qLYcgakvI8fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość The-Piroman Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ja bym chciał w pokazie 2 piosenki : i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 A masz QM pod ręką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 A masz QM pod ręką ? Odnośnie czego to napisałeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 No dobra no to masz moją propozycję : 1. 3x Fontanna P3103-100 ( cracling ) dostepne na tf, 76 sek. FUN 3x 30zł = 90 zł2. 6x JF66 (stroboskop) dostepne tf, 20 sek. 1x 3zł = 3 zł3. 36x T6237 (rzymskie ognie) dostepne na bf, paczka ma 12 sztuk, każda paczka podzielona na fun oraz paczki jako 3 także na fun, szybki lont, 30-50 sek. 3x12sztuk = 15 zł- to jest wstęp czyli jakies 1,30 min pokazu 4. 6x TXA228 (ballet) dostepne bf, 30 sek. 2x uklad fun 6x 3zł = 18zł5. 1x JW98 (wyrzutnia) dostepne bf, 25 sek. uklad I 1x 105 zł = 105 zł6. 1x JW45 (wyrzutnia) dostepne bf, 30 sek. uklad I 1x 141zł = 141 zł-rozwinięcie teraz wstęp i finał7. 1x JW419 (wyrzutnia) dostepne bf, 30 sek. układ I 1x 270 zł = 270 zł8. 1x JW1000 (wyrzutnia), 5 sek. uklad fun 1x 55zł = 55 zł 9. 1x JW1019 (wyrzzutnia), 5 sek. uklad fun 1x 55 zł = 55 zł 10. 4x Bomba 2' QM Flover Wave, 5 sek. uklad fun 4x 6,50zł = 26 złNo to by było na tyle możesz jeszcze dodać jakieś salwy + gwizdki. Mówiłeś że wolisz pozadne wyrzutnie wiec tak wybralem. Cena łączna 763 zł + dostawa, więc możesz sobie coś jeszcze dodać np lont. Kostki zawsze biore na BF bo tam biore od zawsze i ceny tez nie sa za duze. W porównianu balet TF 4,50 zł BF 3 zł, wiec wiadomo o co chodzi. A co do czasu do masz jakieś 3-4 min. Mysle ze sie przyda. JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Odnośnie czego to napisałeś ? Odnośnie tego czy ten kto będzie łączyć wyrzutnie ma gdzieś QM . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Odnośnie tego czy ten kto będzie łączyć wyrzutnie ma gdzieś QM . . . Jak się odpala systemem to QM nie jest aż tak niezbędny, poza tym visco też odchodzi od zapałów, tylko muszą być dobrej jakości.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Tylko przy visco takiego dobrego synchro nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Tylko przy visco takiego dobrego synchro nie będzie... Nieprawda, będzie identyczne, bo jak masz oryginalnie kostkę na visco, to przycinasz lont przy samym końcu, zostawiając ok. 1 cm do zamocowania zapału i wychodzi na jedno jak sztukowanie qm. Poza tym o jakim synchro mówisz przy amatorskim pokazie za 1000 zł...fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 To moja propozycja twojego pokazu:WSTĘP:1. 2 x FC1304 + BRC01 (66zł + 77zł)2. 3 x JW07 w układzie \|/ ( 36,69)--------------------------------------ROZWINIĘCIE: 3. JW112 + 2 x SM9858 (66zł + 38,60zł)4. JW4055 (37 zł)--------------------------------------FINAŁ: 5. JW4009 (122zł)6. P7452 VIGO (81zł)7. JW408 (127zł)8. JW409 (133zł) 9. Jw1000 + bs-101 (55zł +39zł)------------------------------------------- Suma: 878 zł + 20 zł koszty wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 The-Piroman. 0 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Niestety ale Wójek miał niespodziewany wydatek i na fajerwerki niestety może wydać tylko 500 zł a więc proszę ułożenie spisu za 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość The-Piroman
Cześć mam za zadanie zrobić pokaz weselny do 1000 zł mogę zamawiać ze wszystkich stron. nie mam systemu ma być odpalony lątem chciałbym aby było w nim sporo one row'ów.
Znam się na fajerwerkach.
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi