Gość The-Piroman Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Cześć mam za zadanie zrobić pokaz weselny do 1000 zł mogę zamawiać ze wszystkich stron. nie mam systemu ma być odpalony lątem chciałbym aby było w nim sporo one row'ów.Znam się na fajerwerkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 5x TXF734-Red Strobo (co 4m)3x JF04-Silver Cascade (co 3m)3x JW16-Magical shots bragge \ I /2x JW20-Don't worry be happy (15m od siebie)JW33-New Genertation 6JW78-ConcordeJW05-Pluton -(6m)- JW08-Wenus -(6m)- JW05-Pluton P7315-Black SeaJW4055-Mount EverestJW31-Crazy Whilsting Comets (nie pamietam dokładnie)TXB473-MirażJW408-Show of Fireworks JW1000mam nadzieje że Ci pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość The-piroman Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Pokaz się zbliża a temat ucichł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Dostałeś propozycje co kupić , kontakt do fps,a który ma system robiący pokazy pod muze i powiedział że Ci pomoże, reszta do Ciebie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość The-Piroman
Cześć mam za zadanie zrobić pokaz weselny do 1000 zł mogę zamawiać ze wszystkich stron. nie mam systemu ma być odpalony lątem chciałbym aby było w nim sporo one row'ów.
Znam się na fajerwerkach.
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi