Damian 0 Opublikowano 20 Stycznia 2007 W tym temacie będę zamieszczać stopniowo moją kolekcję poznańskich pokazów. Jest ich ok. 8. Dziś na rozgrzewkę:Poznań, 2 września 2006r., Łęgi Dębińskie"Pyrlandia 2006" Wykonawca: Fireball + Veko-Art FILM (rapidshare)FILM (sendspace)Przepraszam ze pierwszą minutę ale musiałem się porządnie umiejscowić Dołączam również foto idealne na tapete Cytuj
witus 0 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ładny pokaz. Bardzo podobały mi się efekty bukietu oraz fontanny Finał też bardzo fajny. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja piernicze Chciałbym chociaż raz w życiu taki pokaz zobaczyć Cytuj
kamil 0 Opublikowano 20 Stycznia 2007 WOW chciałbym się tam znaleść i oglądać ten pokaz do nieskończoności, ponieważ to mi się nigdy nie nudzi. Cytuj
Damian 0 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Poznań, 7 października 2006r., Otwarcie nowej siedziby Gazety WyborczejWykonawca: Fireball Pokaz miał trwać 20 minut (zapewnienia organizatora) a trwał ok. 10, przedstawiam fragmenty:FILM (rapidshare)FILM (sendspace) Cytuj
witus 0 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Bardzo fajny pokaz Można zauważyć, że większość efektów miała typ 'złotego deszczu', co bardzo fajnie wygląda Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Co do tego pierwszego pokazu to poprostu kapitalny w życiu takiego pięknego nie widziałem chciałbym kiedyś na żywo taki pokaz zobaczyć to ciekawe co się dopiero w sylwestra wyprawia w Poznaniu. :mrgreen: :mrgreen: P.S.Pozdrawiam Poznań :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi