firawerkoman 7 Opublikowano 28 Maja 2012 Witajcie!Postanowiłem już założyć temat w którym będę pokazywał Wam moje projekty pokazowy, fajerwerki zakupione oraz inne...Poniżej przedstawiam kolejny gadżet do postawienia na półkę. Czekam na opinie dotyczące tego czy jest to zgodne ze stanem faktycznym prawdziwych ładunków. Pozdrawiam Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 28 Maja 2012 Świetna sprawa dla fana pirotechniki. Możesz powiedzieć jaki to kaliber (na oko ok 2")? Jakby Ci to miało w czymś pomóc to znalazłem jeszcze kilka fotek w sieci:fps Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 28 Maja 2012 ładnie, z początku na pierwsze oko wygląda w środku na jakieś robaki Cytuj
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Na początekhttp://www.youtube.com/watch?v=OWQcVoWAZ34 Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Fira bardzo dobry film i nauka dla co niektórych "orłów" z forum. Może teraz ich oświeci Będą kolejne części? Cytuj
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2012 A co proponujesz? Oprócz petardy to nic innego raczej nie można pokazać Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zapytałem bo tytuł pierwszego posta "na początek" i czekam na kolejne Cytuj
capensis 12 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 ja bym zademonstrował Quickmatcha bo bardzo wielu do niego ciągnie , nie mając pojęcia o mocy Cytuj
mantis 433 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ciekawe i pomocne video. Przestroga dla każdego. Była kiedyś mowa o chłopcu z Włoch, który dostał headshota z 2,5 calowej szelki i umarł. Chyba jakiś policjant na filmiku o tym wspominał. Następne video mogłoby zaprezentować konsekwencje odpalania rakiet z kijkiem wbitym do ziemi. Arbuza raczej nie rozwali, chyba, że podstawiłbyś starego dobrego kurczaka Cytuj
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 No nareszcie mogę się pochwalić Na wstępie chciałbym ponownie podziękować Panu Jerzemu Radziewiczowi za odwagę powierzenia mi tak odpowiedzialnego zadania. Mianowicie było mi dane opracowanie całego scenariusza na wczorajszy pokaz konkursowy. Ja bardzo się cieszę że mogłem pomóc w tak ważnym pokazie dla firmy. Oto film z wczorajszego pokazu http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QZLEAG8KyMQFirma Wulkan zajęła 2 miejsce Pozdrawiam Cytuj
Poki 17 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Również Firek składam słowa uznania i podziwu. Co do opcji na film:- Petarda- Rakietka a pod nią stare białe prześcieradło by uzmysłowić, że nie odpalamy rakietek z ręki.- Rzymski ogień i kulka wypalająca dziure w materiale nad nią, by pokazać, że trzymanie strzelającego rzymiaka w ręk to zły pomysł. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 może szelka odwrotnie włożona w kartonowej rurze , albo niedopchnięta do końca Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 może szelka odwrotnie włożona w kartonowej rurze , albo niedopchnięta do końca niedopchnięta wyleci ale poleci niżej zależnie od tego jak daleko ma do dna, lepsze było by włożenie odwrotnie ale do rury z fibreglasu Cytuj
capensis 12 Opublikowano 30 Listopada 2012 No Kuba, gratulacje , będziesz miał finał jak z bajki Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 30 Listopada 2012 To to miałeś dzisiaj na tylnym siedzeniu ?Kostka super, tylko do czego jej użyjesz, jak nie robisz pokazu? Tak normalnie, pojedynczo odpalisz? Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Super zestaw kostki mają znakomite efekty. Coś więcej będzie w tym roku?endriu123457 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi