firawerkoman 7 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Sam nie wiem.. A skoro tak mówię to znaczy że będzie :D/> Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Super zestaw kostki mają znakomite efekty. Coś więcej będzie w tym roku?endriu123457 Zadałeś tak głupie pytanie, że trzeba by było głupio odpowiedzieć żeby kłamać Firek uchyl rąbka tajemnicy Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Firek ładnie to zaczyna wyglądać. Co do Grenlandii to jest moc, ale skoro każdy może ją mieć to straciła trochę uroku xd W związku z czym celuję w Happy Salute od tripla fps Cytuj
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Spoko ale to nie jest Grenlandia na zdjęciu A Grenlandię swoją drogą i tak mam hahaha Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Szalejesz Jak zwykle wszystkich zaskoczysz przed 31 grudnia. JacuQM Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Fira podlinkuj ten film i post do swojego odnośnie arbuza i szelek I można taki temat utworzyć ku przestrodze Cytuj
MisiekFireFun 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Bardzo ładnie lecz to nie jest twój najlepszy pokaz według mnie:) Cytuj
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Bardzo ładnie lecz to nie jest twój najlepszy pokaz według mnie:) To to ja wiem W ciągu roku strzelę coś fajnego Cytuj
FITBest 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Bardzo przyjemnie się ogląda. Gdyby nie ta przerwa w finale to finał MIAZGA, ale i tak był zaj***sty Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Bardzo ładny akcent na powitanie roku. Finał wyszedł super, czekam z niecierpliwością na bardziej skomplikowne realizacje.fps Cytuj
Bilon3 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Bardzo fajny :xmas_smile: Powodzenia w dalszych pokazach :xmas_biggrin: Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Pokaz świetny lecz znając twoje możliwości z tamtego roku wiem, że mogło być o wiele lepiej. Co do karabinku masakra w znaczeniu pozytywnym Cytuj
xender 8 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Firek Jak zwykle przeszedłeś samego siebie.Nie sądziłem że zdążysz "ulepić" tak fajny pokaz biorąc pod uwagę czas jaki miałeś na przygotowania.Rewelacja jak co roku !A co do karabinka to ... wszyscy dookoła przeżyli ? :xmas_laugh:Pozdrawiam Xender Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi