Witam Mam takie pytaniegdzie mozna kupic pirotechnike sceniczną ( fonntanny rózna czasy palenia i wysokości, różne płomienie dymy i błyski. Znalazłem firmę Tropic gdzie mają jako taki asoryymenyt w przyzwoirej cenie tak mi się wydaje no ale niestety ich produkty nie maja atestu na odpalanie w pomieszczeniach zamknietych a w nstrukcji pisze że 5 metrów od przedmiotów łatwo palnych. No troche to kicha. Więc moja prośba gdzie mozna zakupic takie produkty. Pozdrawiam
Pytanie
Gość Marcin
Witam
Mam takie pytaniegdzie mozna kupic pirotechnike sceniczną ( fonntanny rózna czasy palenia i wysokości, różne płomienie dymy i błyski.
Znalazłem firmę Tropic gdzie mają jako taki asoryymenyt w przyzwoirej cenie tak mi się wydaje no ale niestety ich produkty nie maja atestu na odpalanie w pomieszczeniach zamknietych a w nstrukcji pisze że 5 metrów od przedmiotów łatwo palnych. No troche to kicha. Więc moja prośba gdzie mozna zakupic takie produkty.
Pozdrawiam
43 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi