BazylFajerwerki 0 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam! Może ktoś z Was się orientuje, u jakich importerów mogę nabyć wyrzutnie rzymskich ogni ?? Na pewno kilka polskich firm korzysta z tego typu wyrzutni, a ja jak dotąd spotkałem się tylko z jedną w Jorge. Pozdrawiam, Konrad Bazgier Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Surex ma a przynajmniej miał je w swojej ofercie A jak z resztą to nie wiem, raczej mało popularny produkt ale dobrze wykorzystany potrafi dużo wnieść do scenariusza Pozdrawiam, Cytuj
0 JacuQM 122 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale tutaj są od arki : http://pirotechnika.alpha.pl/kominy-c-1_35.html Cytuj
0 BazylFajerwerki 0 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 dzięki panowie za odp, tutaj można zobaczyć np na początku w pokazie Vulcana Surex właśnie często używa na festiwalach. Pozdrawiam! Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ja bym pogadał jeszcze z Efektem, oni też używają sporo tego typu produktów, co na wielu filmach z ich pokazów. Poniżej przykład z Nysys (od 0:28) fps Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ja bym pogadał jeszcze z Efektem, oni też używają sporo tego typu produktów, co na wielu filmach z ich pokazów. Poniżej przykład z Nysys (od 0:28) fps Biorą je od surexa z tego co ja wiem 1 Cytuj
0 BazylFajerwerki 0 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 Biorą je od surexa z tego co ja wiem Dzięki Panowie jeszcze raz za zainteresowanie tematem! Pozdrawiam! 1 Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Fps, kominy bierzemy z Surexa.Oprócz niego można je znaleźć u Jorga i Arki. Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 3 Czerwca 2012 witam Tak jak już wspominano, arka ma najwięcej kominów w ofercie, proszę się oczywiście nie sugerować ceną, bo nie kosztują 110zł tylko 50zł, jeżeli ktoś jest z forum, a jeżeli Pan ma firmę, to pewnie jeszcze taniej pozdrawiam Cytuj
0 BazylFajerwerki 0 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 witam Tak jak już wspominano, arka ma najwięcej kominów w ofercie, proszę się oczywiście nie sugerować ceną, bo nie kosztują 110zł tylko 50zł, jeżeli ktoś jest z forum, a jeżeli Pan ma firmę, to pewnie jeszcze taniej pozdrawiam Dzięki wielkie za info, a ma Grzegorz gdzieś nagrane te kominy, żeby zobaczyć ich efekt ?? Pozdrawiam Przy okazji dzięki za zainteresowanie się tematem jeszcze raz wszystkim! 1 Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dzięki wielkie za info, a ma Grzegorz gdzieś nagrane te kominy, żeby zobaczyć ich efekt ?? Pozdrawiam Przy okazji dzięki za zainteresowanie się tematem jeszcze raz wszystkim! jedyny minus firmy arka Brak filmów niestety. Cytuj
0 petardos 1 Opublikowano 4 Czerwca 2012 ja także polecam kominy od Jorga z serii BRCFilm wykorzystany przez cooli jest mojej produkcji i wspaniale widać na nim efekt Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 4 Czerwca 2012 ja także polecam kominy od Jorga z serii BRCFilm wykorzystany przez cooli jest mojej produkcji i wspaniale widać na nim efekt Ja go nie wykorzystywałem Odpalałem brc-01 i brc-02 i poszukałem na Yt i znalazłem ale teksty macie zajebi..... się uśmiałem Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Polecam Brc01 oraz Brc02 od Jorga. Ja na stronie Jorge dopatrzyłem się odpowiedniej kategorii z filmami i aktualnie dostępna jest tylko wyrzutnia JRC10, wymienione wyżej produkty zostały wycofane ze sprzedaży: http://www.jorge.com.pl/fajerwerki-profesjonalne-kategoria-82.html#1750Z tej kategorii to byłby jeszcze 122 sh wyrzutnie JW72 i JW73, ale ich efekt jest dla mnie zagadką.fps Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ja na stronie Jorge dopatrzyłem się odpowiedniej kategorii z filmami i aktualnie dostępna jest tylko wyrzutnia JRC10, wymienione wyżej produkty zostały wycofane ze sprzedaży: http://www.jorge.com.pl/fajerwerki-profesjonalne-kategoria-82.html#1750Z tej kategorii to byłby jeszcze 122 sh wyrzutnie JW72 i JW73, ale ich efekt jest dla mnie zagadką.fps Jakie produkty zostały wycofane?Brc01? Cytuj
0 petardos 1 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ja go nie wykorzystywałem Odpalałem brc-01 i brc-02 i poszukałem na Yt i znalazłem ale teksty macie zajebi..... się uśmiałem Cooli nic nie mam przeciwko temu aby każdy kto zechce skopiował link z You Tube z filmami o fajerwerkach który jest na moim kanale w necie. Przecież napisałem że moje filmy są publiczne czyż nie prawda ? Cytuj
Pytanie
BazylFajerwerki 0
Witam! Może ktoś z Was się orientuje, u jakich importerów mogę nabyć wyrzutnie rzymskich ogni ?? Na pewno kilka polskich firm korzysta z tego typu wyrzutni, a ja jak dotąd spotkałem się tylko z jedną w Jorge. Pozdrawiam, Konrad Bazgier
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi