ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam czy zna ktoś efekt tego one rowa http://taniefajerwerki.pl/pl/p/-Silver-Tail-One-Row-/409 ? bo jakoś nie mogłem znaleźć w sieci. Oczywiście chodzi o jakiś filmik bo efekt to silver tail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No naprawdę trudno znaleźć.... zajęło mi to 5sek. wpisując w YouTubie "Silver Tail fireworks" http://www.youtube.com/watch?v=RPhyAy-cYlcTo jest ten efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PuMeX 10 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Coś takiego tylko,że bez tego kolorowego czegoś "COLOR MINE WITH REPORT" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ponczo12496 23 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Może źle sprecyzowałem pytanie, wiem jak wygląda efekt silver tail tylko chodzi mi jak wygląda on w tym one rowie, jakiej grubości są ogony czy lecą one na raz czy pojedyńczo. Ten one row jest jakiego importera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Może źle sprecyzowałem pytanie, wiem jak wygląda efekt silver tail tylko chodzi mi jak wygląda on w tym one rowie, jakiej grubości są ogony czy lecą one na raz czy pojedyńczo. Ten one row jest jakiego importera ? Wydaje mi się, że musisz zadzwonić do Jorga. Oni muszą ci podać nr. do szefa fabryki w Chinach. Potem dzwonisz do tego szefa chińczyka i prosisz go o podanie kontaktu do chińczyka, który robił akurat tego one rowa. Po czym wypytujesz go o to czy pamięta czy dosypał mało gwiazdek czy może więcej, albo czy lont uciął dobrej długości.PS: Strzelają wszystkie na raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ten one row jest jakiego importera ? SP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ponczo12496 23 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Wydaje mi się, że musisz zadzwonić do Jorga. Oni muszą ci podać nr. do szefa fabryki w Chinach. Potem dzwonisz do tego szefa chińczyka i prosisz go o podanie kontaktu do chińczyka, który robił akurat tego one rowa. Po czym wypytujesz go o to czy pamięta czy dosypał mało gwiazdek czy może więcej, albo czy lont uciął dobrej długości.PS: Strzelają wszystkie na raz. Wiesz nie musisz odrazu ze mnie głupka robić, na stronie nie ma żadnych filmików ani kodu oraz podanego producenta dlatego się pytam. Ale dzięki, że chodziż odpowiedziałeś szefie takiemu zwykłemu pionkowi jak ja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Wiesz nie musisz odrazu ze mnie głupka robić, na stronie nie ma żadnych filmików ani kodu oraz podanego producenta dlatego się pytam. Ale dzięki, że chodziż odpowiedziałeś szefie takiemu zwykłemu pionkowi jak ja.. Nie robię głupka. Po prostu mówię co trzeba zrobić by się tego dowiedzieć. A jeśli ci to wygląda na głupie to może twoje pytanie było głupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ponczo12496 23 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Nie robię głupka. Po prostu mówię co trzeba zrobić by się tego dowiedzieć. A jeśli ci to wygląda na głupie to może twoje pytanie było głupie? Jak bym umiał chiński to pewnie zrobił bym tak jak napisałeś niestety nie umiem i chciałem się Was spytać, dzięki za odpowiedz i za pomoc. I jeszcze jedno jakby ktoś znalazł to proszę o podrzucenie filmiku gdzie ten one row został użyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xender 8 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dziś postaram się dodać film do tego produktu, wstawię go do tego tematu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xender 8 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Silver Tail w wydaniu SP'ka https://www.youtube.com/watch?v=_oMeACFAqFc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ponczo12496 23 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dziś postaram się dodać film do tego produktu, wstawię go do tego tematu Pozdrawiam Jeżeli można to bardzo proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Silver Tail w wydaniu SP'ka https://www.youtube.com/watch?v=_oMeACFAqFc hahahahahah, Fajny mi silver tail. Nie wiem kto pisał te efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 ten efekt, nawet nie leżał obok silver taila.Prędzej to jest Golden crackling tail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ponczo12496 23 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 W opisie jest napisane, że ma 10 strzałów a ja tu 8 widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 ten efekt, nawet nie leżał obok silver taila.Prędzej to jest Golden cracling tail Wiadomo, no ale SP bardzo "POPRAWNIE :facepalm:" to nazwali. hahahahahha :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No naprawdę trudno znaleźć.... zajęło mi to 5sek. wpisując w YouTubie "Silver Tail fireworks" http://www.youtube.com/watch?v=RPhyAy-cYlcTo jest ten efekt. Cisnąłeś pączkowi, a wczoraj sam mówiłeś, że niektórzy importerzy na strobo mówią glittering, więc nie potrzebnie się wykłócałeś, bo temat miał racje bytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Cisnąłeś pączkowi, a wczoraj sam mówiłeś, że niektórzy importerzy na strobo mówią glittering, więc nie potrzebnie się wykłócałeś, bo temat miał racje bytu Tyle, że strobo i glittering jeszcze są podobne, a silver tail do crackling gold taila w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Tyle, że strobo i glittering jeszcze są podobne, a silver tail do crackling gold taila w ogóle. Przecież on napisał, że wie jak wygląda silver tail, tylko nie wie jak ten efekt prezentuje się w tej kostce, bo równie dobrze mógłby byc takiej jakości jak kometki z balletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ponczo12496 23 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Przecież on napisał, że wie jak wygląda silver tail, tylko nie wie jak ten efekt prezentuje się w tej kostce, bo równie dobrze mogłyby byc takiej jakości jak kometki z balletu Najważniejsze, że już wiem jak prezentuje się ten one row i chyba poszukam czegoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PuMeX 10 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Kup może JW1000 cena jest atrakcyjna albo BSka też są na TF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Najważniejsze, że już wiem jak prezentuje się ten one row i chyba poszukam czegoś innego OK, temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ponczo12496 23
Witam czy zna ktoś efekt tego one rowa http://taniefajerwerki.pl/pl/p/-Silver-Tail-One-Row-/409 ? bo jakoś nie mogłem znaleźć w sieci. Oczywiście chodzi o jakiś filmik bo efekt to silver tail
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi