The-Piroman. 0 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Cześć mój problem polega na tym że nie wiem jak typować wyniki meczów w konkursie polskie-fajerwerki i wyskakuje mi takie okienko:http://imageshack.us/f/171/beztytuucwcg.png/gdzie ja mam wpisać typowany wynik meczu ?
0 Cooli 4 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Głupszego tematu nie widziałem. Matka wie że ćpiesz ? Temat nie jest głupi tylko tak jest. Po założeniu konta dostajesz info o tym że dostaniesz meila potwierdzającego a ja nie dostałem i pewnie kolega też nie dostał i nie wie co zrobić. Mógł inaczej sformułować pytanie i napisac o problemie.Długo się czeka na meila potwierdzającego?Domin i nie pisze się ćpiesz tylko ćpasz
0 domin839 2 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Nie chodzi o meila, tylko o to ze nie wie jak do rubryki wpisać wynik, a to by wiedział juz sam nie wiem kto.
0 Cooli 4 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Nie chodzi o meila, tylko o to ze nie wie jak do rubryki wpisać wynik, a to by wiedział juz sam nie wiem kto. Nie wie jak wpisać wynik bo nie może. Ja też nie mogę ale to jest spowodowane tym że nie dostałem meila potwierdzającego
0 Arturo :) 14 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Cześć mój problem polega na tym że nie wiem jak typować wyniki meczów w konkursie polskie-fajerwerki i wyskakuje mi takie okienko:http://imageshack.us/f/171/beztytuucwcg.png/gdzie ja mam wpisać typowany wynik meczu ? Dlaczego piszesz to tutaj tylko nie załatwisz tego bezpośrednio z administratorem forum o którym mówisz lub na forum na którym odbywa się ten konkurs w dziale do tego wyznaczonym ?
0 mpiwowski 182 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Bo do skrzynek pocztowych zagląda się również do spamu. nie doszło 2 osobom na 60 Pewnie wam automat już usunął z Waszej skrzynki pocztowej. I nie rozumiem jak można wpaść na zakładanie tematu tutaj. Jest takie coś fajnego jak regulamin i jakby się go przeczytało to by się wiedziało co robić. Wysyłam jeszcze raz kody aktywacji.
0 Cooli 4 Opublikowano 8 Czerwca 2012 mpi myslisz się mam skrzynkę płatną razem z hostingiem na strone i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się abym nie dostał jakiegoś meila lub program zaliczył go do spamu. Zgłosiłem to tutaj bo problem się pojawił. I tyle. Teraz założyłem konto na żone i jest to samo inna skrzynka i nie doszło więc sprawdż jak możesz czemu nie dochodzą albo uaktywnij konto ręcznie. Dzięki
0 mpiwowski 182 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Czasem trzeba poczekać, póki co cie aktywuje ręcznie. PS: co do The Piromana - To jest użytkownik COPPA. Nie zmieniaj tej grupy na "Zarejestrowany" chyba że masz pozwolenie od rodziców. Przykro mi nie spełniasz COPPA nie możesz wziać udziału w konkursie
0 Cooli 4 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Czasem trzeba poczekać, póki co cie aktywuje ręcznie. Ok. Dzięki
Pytanie
The-Piroman. 0
Cześć mój problem polega na tym że nie wiem jak typować wyniki meczów w konkursie polskie-fajerwerki i wyskakuje mi takie okienko:
http://imageshack.us/f/171/beztytuucwcg.png/
gdzie ja mam wpisać typowany wynik meczu ?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi