velibrum 12 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Czołem!Czas na krótką powtórkę z bawienia się w małe pokaziki Okazja: ImprezaPlanowany czas trwania: 2:45 - 3 minBudżet: resztki posylwestroweSkład:(wyrzutnie bez etykietki to 2 x JW03 Solaris)Odpalam w najbliższą niedzielę! Będzie update jak kosteczki zostaną połączone oraz tradycyjnie film z działania. Cytuj
domin839 2 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Nie dużo, ale nawet z takim sprzętem można coś fajnego wykombinować. Powodzenia i czekam na filmy i zdjęcia z łączeń Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 13 Czerwca 2012 i tak ma być fajerwerki najlepiej wychodzą w takich imprezach:) Życzę udanego pokazy Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ładnie się zapowiada.Widzę szybką kostkę Manile zapewne pójdzie na finał.Jak na tyle fajerwerk to nawet dużo czasu zajmie. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Manilia szybka? Skądże, ona wali prawie 30 sek Czas działania małych kostek to zawsze jest zagadka. Widać to doskonale na moim filmie z wesela siostry, gdzie maluchy leciały po 2-3 szt na raz i rozjazdy czasowe były widoczne. fps Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2012 Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że do małych pokazów nie daje się visco, to go osobiście zbanuję Pokaz na loncie, zsynchronizowany z podkładem muzycznym:http://www.youtube.com/watch?v=DjoFao_X5cA&featureCo ciekawe, nie odpaliły dwie ostatnie pozycje, czyli JW90 + one row z JW09, co spowodowane było QM w JW90, który się zatrzymał. Tak to ostatnie strzały pokryłyby się co do sekundy z podkładem, ale i tak było dobrze Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Pokaz nawet fajny tylko szkoda, że nie odpaliły te dwie pozycje bo na finał bardzo dużo by wnisły do tego pokazu, ale ogólnie pokaz mi sie podobał. Cytuj
domin839 2 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Jak na ten budżet to genialnie, nie wiedziałem że za takie pieniądze można stworzyć coś tak fajnego Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Pokaz naprawdę super, ale wielka szkoda, że nie wypalił finał.Mała fotorelacja: https://picasaweb.google.com/117247040871729666691/170612ImprezaPrywatna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi