fpshooter 12 Opublikowano 2 Lipca 2012 Data - 01.07.2012Miejsce - warszawska strefa kibica Euro 2012Godzina - po meczu Włochy - HiszpaniaWykonawca - GoldregenCzas trwania - ok. 3,5 min.Film- Uwagi: Kolejne po Wiankach świetne widowisko w wykonaniu firmy Goldregen. Panowie mam zaszczyt ponownie Wam pogratulować! Doskonała koncepcja i wykonanie. Mimo braku pirotechniki wysokiej, widowisko było na prawdę miłe dla oka. Bardzo dobra synchronizacja i dobór efektów, zwłaszca pocięcie kostek FAN na pojedyncze salwy w celu lepszego zgrania z muzyką. Sekwencje ss i baterii jednorzędowych doskonale wpisywały się w panoramę PKiN. Jedyne do czego można się przyczepić to wadliwe działanie niektórych wachlarzy z serii JW1020/21 (chyba ktoś przy nich majstrował ) oraz część kostki TXB307 (?) strzelającej po finale.. Z drugiej strony ostatnia salwa z rozczłonkowanych kostek TXB307 zrobiła świetne wrażenie. Oby tak dalej, bo tak perfekcyjnych widowisk nigdy za wiele.fps Cytuj
zk1959 60 Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam.To była jedna z trudniejszych, naszych realizacji.Bardzo mało czasu. Zalewdwie 2 dni na przygotowania i 1 na montaż.Na dachu prawie 40 stopni rano, a potem dwie ulewy, w tym jenda z gradibiciem.Podziurawiona folia, grad wielkości 1-złotówki w singlach w efekcie konieczne suszenie i zapalniki do wymiany.Dzięki i pozdrawiam,ZK Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 2 Lipca 2012 witam Jeżeli w te 2 dni wlicza Pan też programowanie pokazu, to naprawdę ogromny szacuneczek Ja po 2h programowania 40s pokazu z samymi ss i 50-cio krotnym odsłuchaniu tego samego utworu miałem wrażenie, że zwariowałem A co do pokazu to wszystko ok, z tego co widzę, żaden kanał nie zawiódł, także show perfekcyjne.pozdrawiam Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam.To była jedna z trudniejszych, naszych realizacji.Bardzo mało czasu. Zalewdwie 2 dni na przygotowania i 1 na montaż.Na dachu prawie 40 stopni rano, a potem dwie ulewy, w tym jenda z gradibiciem.Podziurawiona folia, grad wielkości 1-złotówki w singlach w efekcie konieczne suszenie i zapalniki do wymiany.Dzięki i pozdrawiam,ZK Tym bardziej doceniam efekt finalny. Tak ekstremalne warunki to prawdziwe utrapienie dla pirotechnika. Dobrze, że nikomu nic się nie stało, bo znam różne przypadki związane z pracą w pełnym słońcu i w czasie nawałnicy. Takie realizacje dobitnie pokazują klasę firmy, która je wykonuje. Nie każdy dałby radę złożyć tak dobrze skomponowane widowisko w tak krótkim czasie i skrajnie niesprzyjających warunkach. Jednak lata doświadczenia w branży robią swoje i pozwalają wyjść zwycięsko z niejednej opresji...fps Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 2 Lipca 2012 Mi pokaz się także podobał. Mimo iż był on oparty głównie na kometach i one row'ach to naprawdę robił wrażenie a w szczególności świetna synchronizacja. Baterie FAN tworzące ścianę ognia po prostu super! A podkład muzyczny - strzał w 10! Nigdy nie widziałem żeby ludzie tańczyli i skakali do podkładu muzycznego w trakcie pokazu co widać z resztą na filmiku powyżej Widać było, że atmosfera EURO udzieliła się wszystkim...Moje nagranie: Cytuj
zk1959 60 Opublikowano 2 Lipca 2012 Kilka fotek ze strefy:widok ogólny3 z 11 stanowiski jedna z pamiątkowych fotek ze Strefą w tle Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 2 Lipca 2012 Znowu jestem zmuszony pogratulować super pokazu Respekt Panowie! Jednak zgrana i doświadczona ekipa gdzie każdy wie co ma robić, robi swoje! Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 Znowu jestem zmuszony pogratulować super pokazu Respekt Panowie! Jednak zgrana i doświadczona ekipa gdzie każdy wie co ma robić, robi swoje! Vel a cóż to za przymus Gratulacje są tutaj jak najbardziej wskazane, zwłaszcza jak zna się całą otoczkę. Tak jak napisałem wyżej, lata doświadczenia robią swoje. Czekam z niecierpliwością na kolejne realizacje Goldregena, bo tegoroczne scenariusze i dobór efektów są na prawdę klasowe.fps Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 2 Lipca 2012 Tak napisałem, bo tutaj gratulacje to nie tylko konwenans, ale mus, nie można nie wyrazić uznania dla pokazu przeprowadzonego w takich warunkach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi