Poki 17 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Hoł hoł hoł hoł......Tytuł powinien brzmieć:Drobniutki na kanapie, albo..........lepiej przestane :xmas_happy:/> Wracajac do merytoryki.......nie to w moich ustach też brzmi nietematycznie......Zatem wracajac do fajerwerek to masz kolego pełne dnie i noce odpalania. Drobnicy masz pełno, 5 moździerzy?! Pełno wulkanów co jest zdecydowanym plusem, sam w tym roku mam coś wzięcie na te zabaweczki. Czas na jakieś kostrukcje, nie zostawiaj tego na 30-stego, bo się zakopiesz w przygotowaniach. I co tam robi tacka po prawej na dole? Przysypałeś kogoś tymi fajerwerkami? Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 W dniu 25.12.2012 o 15:46, Poki napisał(a): Hoł hoł hoł hoł......Tytuł powinien brzmieć:Drobniutki na kanapie, albo..........lepiej przestane :xmas_happy:/>/>/> Wracajac do merytoryki.......nie to w moich ustach też brzmi nietematycznie......Zatem wracajac do fajerwerek to masz kolego pełne dnie i noce odpalania. Drobnicy masz pełno, 5 moździerzy?! Pełno wulkanów co jest zdecydowanym plusem, sam w tym roku mam coś wzięcie na te zabaweczki. Czas na jakieś kostrukcje, nie zostawiaj tego na 30-stego, bo się zakopiesz w przygotowaniach. I co tam robi tacka po prawej na dole? Przysypałeś kogoś tymi fajerwerkami? Szanowny Panie Święty mikołaju,Właśnie biorę się, albo raczej mam zamiar wiąść się do odpalania tego i owego. Jako że w tym roku nie robie pokazu pójdzie sama drobnica i pare lepszych kostek, a reszta zostanie na następny rok w celu wyżej wymienionym :)/>. Może to się jednak zmienić jeżeli jakiś sąsiad mnie wkurzy i postawi lepszą kostke odemnie ;)/>. Za przygotowania się biore i to ostro, wszystko a może raczej część jest już rozdzielona na poszczególne dni itp. Moje maleństwa trzymam oczywiście u siebie w szafie. W tym roku byłem bardzo grzeczny proszę o jakąś fajną kostkę. Pozdrawiam : JacuQM Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Mała lista produktów MOŹDZIERZE:- Super Power 2'' 15 kul ( Golden Willow, Cracling Willow, Leave Flower i inne długo sie trzymające efekty ) - Jorge 2'' 12 kul ( Peonie : 2x Żólta, 2x Zielona, 2x Czerwona, 2x Różowa, 2x Fioletowa, 2x Niebieski w kolor ) - P6006A Leopard - TXB546A Artillery Shells- VS-0043 Festival Balls- VS-0044 Festival Balls- SP0003 Artillery Shells- ------- Moździerz ( Arka ) WYRZUTNIE:- CD030-25 Burza i Deszcz 1x- UA2-907C Podwójny Kokon 1x- U31420 Srebrna Chryzantema 1x- ------ Laser ( SP 7sh ) 1x- ------ Green Peony ( 9sh Tiger Fireworks ) 2x - P7237A Manilia 1x- JW4060 Styx 2x - YHW009 Song 1x- P7048 Floryda 1x- JW39 New generation 9 1x- P7229 Haiti 1x - P7055 Rodan 1x - TXB211 Aries 1x- JW07 Mars - Seria BIG BANG 1x- JW26 Katmandu 1x- JW92 Korsarz 1x- BS13-001 With Love 1x- GW218-94 Red Colorfull World 1xBęde aktualizował w miare możliwości ponieważ jest tego tak dużo że będzie troche pisania. Cytuj
sylar 3 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Stuff super tak dużo zabawy, że chyba zaczniesz o 8 super 10/10 jakbyś kupił w lidlu jeszcze tą kostkę 49sh to już byłaby miazga Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 W dniu 25.12.2012 o 21:06, sylar napisał(a): Stuff super :D/> tak dużo zabawy, że chyba zaczniesz o 8 :D/> super 10/10 :D/> jakbyś kupił w lidlu jeszcze tą kostkę 49sh to już byłaby miazga :D/> Chciałem ale chamy nie dostarczyli jorge do mojego lidla tylko jakies inne gówno. Cytuj
barteek12 1 Opublikowano 28 Grudnia 2012 MATKO BOSKO PAŃSKO ile ty tego masz xDZapraszam do mnie : http://www.forumfajerwerki.pl/topic/9524-barteek12-stuff-20122013/ Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Kolejny zakup a miannowicie rakiety Callisto od Komety Oraz pare innych fajnych rzeczy. Fotki jutro. JacuQM Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Odpuściłbym sobie kilka tych moździerzy i tych pierdół a dokupiłbym kilka kostek. A poza tym to jest super 5/5 :xmas_smile: Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jak zobaczyłem ile masz drobnicy to doszedłem do wniosku że moje drugie zamówienie będzie się składać z samych pierdół ;D a ta po za tematem to do czego można porównać te shising crackers?? Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 W dniu 30.01.2013 o 14:58, Udycz napisał(a): Jak zobaczyłem ile masz drobnicy to doszedłem do wniosku że moje drugie zamówienie będzie się składać z samych pierdół ;D a ta po za tematem to do czego można porównać te shising crackers?? Shisingi do korsarzy ale zależy od tego jak się chińczykowi zapakuje. Jedne takie słabe jak diabełki ,a drugie można porównać z K203 petardami Tak poza sezonem xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi