Poki 17 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Hoł hoł hoł hoł......Tytuł powinien brzmieć:Drobniutki na kanapie, albo..........lepiej przestane :xmas_happy:/> Wracajac do merytoryki.......nie to w moich ustach też brzmi nietematycznie......Zatem wracajac do fajerwerek to masz kolego pełne dnie i noce odpalania. Drobnicy masz pełno, 5 moździerzy?! Pełno wulkanów co jest zdecydowanym plusem, sam w tym roku mam coś wzięcie na te zabaweczki. Czas na jakieś kostrukcje, nie zostawiaj tego na 30-stego, bo się zakopiesz w przygotowaniach. I co tam robi tacka po prawej na dole? Przysypałeś kogoś tymi fajerwerkami? Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Hoł hoł hoł hoł......Tytuł powinien brzmieć:Drobniutki na kanapie, albo..........lepiej przestane :xmas_happy:/>/>/> Wracajac do merytoryki.......nie to w moich ustach też brzmi nietematycznie......Zatem wracajac do fajerwerek to masz kolego pełne dnie i noce odpalania. Drobnicy masz pełno, 5 moździerzy?! Pełno wulkanów co jest zdecydowanym plusem, sam w tym roku mam coś wzięcie na te zabaweczki. Czas na jakieś kostrukcje, nie zostawiaj tego na 30-stego, bo się zakopiesz w przygotowaniach. I co tam robi tacka po prawej na dole? Przysypałeś kogoś tymi fajerwerkami? Szanowny Panie Święty mikołaju,Właśnie biorę się, albo raczej mam zamiar wiąść się do odpalania tego i owego. Jako że w tym roku nie robie pokazu pójdzie sama drobnica i pare lepszych kostek, a reszta zostanie na następny rok w celu wyżej wymienionym :)/>. Może to się jednak zmienić jeżeli jakiś sąsiad mnie wkurzy i postawi lepszą kostke odemnie ;)/>. Za przygotowania się biore i to ostro, wszystko a może raczej część jest już rozdzielona na poszczególne dni itp. Moje maleństwa trzymam oczywiście u siebie w szafie. W tym roku byłem bardzo grzeczny proszę o jakąś fajną kostkę. Pozdrawiam : JacuQM Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Mała lista produktów MOŹDZIERZE:- Super Power 2'' 15 kul ( Golden Willow, Cracling Willow, Leave Flower i inne długo sie trzymające efekty ) - Jorge 2'' 12 kul ( Peonie : 2x Żólta, 2x Zielona, 2x Czerwona, 2x Różowa, 2x Fioletowa, 2x Niebieski w kolor ) - P6006A Leopard - TXB546A Artillery Shells- VS-0043 Festival Balls- VS-0044 Festival Balls- SP0003 Artillery Shells- ------- Moździerz ( Arka ) WYRZUTNIE:- CD030-25 Burza i Deszcz 1x- UA2-907C Podwójny Kokon 1x- U31420 Srebrna Chryzantema 1x- ------ Laser ( SP 7sh ) 1x- ------ Green Peony ( 9sh Tiger Fireworks ) 2x - P7237A Manilia 1x- JW4060 Styx 2x - YHW009 Song 1x- P7048 Floryda 1x- JW39 New generation 9 1x- P7229 Haiti 1x - P7055 Rodan 1x - TXB211 Aries 1x- JW07 Mars - Seria BIG BANG 1x- JW26 Katmandu 1x- JW92 Korsarz 1x- BS13-001 With Love 1x- GW218-94 Red Colorfull World 1xBęde aktualizował w miare możliwości ponieważ jest tego tak dużo że będzie troche pisania. Cytuj
sylar 3 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Stuff super tak dużo zabawy, że chyba zaczniesz o 8 super 10/10 jakbyś kupił w lidlu jeszcze tą kostkę 49sh to już byłaby miazga Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Stuff super :D/> tak dużo zabawy, że chyba zaczniesz o 8 :D/> super 10/10 :D/> jakbyś kupił w lidlu jeszcze tą kostkę 49sh to już byłaby miazga :D/> Chciałem ale chamy nie dostarczyli jorge do mojego lidla tylko jakies inne gówno. Cytuj
barteek12 1 Opublikowano 28 Grudnia 2012 MATKO BOSKO PAŃSKO ile ty tego masz xDZapraszam do mnie : http://www.forumfajerwerki.pl/topic/9524-barteek12-stuff-20122013/ Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Kolejny zakup a miannowicie rakiety Callisto od Komety Oraz pare innych fajnych rzeczy. Fotki jutro. JacuQM Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Odpuściłbym sobie kilka tych moździerzy i tych pierdół a dokupiłbym kilka kostek. A poza tym to jest super 5/5 :xmas_smile: Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jak zobaczyłem ile masz drobnicy to doszedłem do wniosku że moje drugie zamówienie będzie się składać z samych pierdół ;D a ta po za tematem to do czego można porównać te shising crackers?? Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jak zobaczyłem ile masz drobnicy to doszedłem do wniosku że moje drugie zamówienie będzie się składać z samych pierdół ;D a ta po za tematem to do czego można porównać te shising crackers?? Shisingi do korsarzy ale zależy od tego jak się chińczykowi zapakuje. Jedne takie słabe jak diabełki ,a drugie można porównać z K203 petardami Tak poza sezonem xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi