JacuQM 122 Autor Opublikowano 24 Października 2012 Tak, wcześniej, tylko musze trafic na bez wietrzną pogodę. Tylko nie wiem czy dobrze wybrałem, biorąc ten dym. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 24 Października 2012 Ja też nie, więc nagraj film dla mojego dobra (i może paru innych userów). Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 25 Października 2012 Oto fotki oraz film z trzecią częścią mojego stuffa. Na moją korzyść ktoś kto pakował paczkę pomylił się, i zamiast 50m QM w papierze to 50m QM w plastiku a z 2 metrami było to samo Bardzo ładnie zapowiadają się efekty szelek, natomiast wyrzutnia jeżeli można ją tak nazwać jest (Green Peony) wielkości szelki 2,5'' . FILM : www.youtube.com/watch?v=eKgo9ecjg6I&feature=youtu.be Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 25 Października 2012 Mam wrażenie że stuff różni się od innych. ; ) Fajnie ;D Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 25 Października 2012 Można tak powiedzieć Też widze różnice. Wszyscy biorą kostki, a ja jestem inny. Ale na nie też przyjdzie pora. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 25 Października 2012 Trochę niestandardowo wygląda te Twoje zamówienie. Jakoś tak się wyróżnia na tle innych. W pozytywnym tego sensie znaczeniu. Nie rozumiem dlaczego napisałeś: Bardzo ładnie zapowiadają się efekty szelek, natomiast wyrzutnia jeżeli można ją tak nazwać jest (Green Peony) wielkości szelki 2,5'' . FILM : www.youtube.com/watch?v=eKgo9ecjg6I&feature=youtu.be ...skoro kupiłeś dwucalówki.Przewidujesz jeszcze jakieś zakupy? Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 26 Października 2012 Tak przewiduję, na 100% BF ( same kostki) i jak finanse pozwolą to TF. Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 13 Listopada 2012 Moje vlepki od JMJ http://img38.imageshack.us/img38/9425/dsc06598oc.jpg Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 13 Listopada 2012 Kostka z komety : Jacu, nie uważasz, że to znaczna przesada, kręcić film o długości 1:15, aby pokazać jedną kostkę?I jeszcze nazywać to "Czwartą częścią stuffu"? Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 13 Listopada 2012 '' JMJ '' chciałęm to napisać ale się wstrzymałem ...I jakie hobby Smurfie ?Według mnie dziwny , jako taki ''Stuff'' Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 13 Listopada 2012 Wiem, że powinienem nazwać to unboxingiem ale dla mnie to stuff Zapewne jak pokażę całość wtedy najlepszym określeniem będzie stuff. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 13 Listopada 2012 Stuff to jest całość a nie jedna pierdółka jak to nazwałeś po imieniu w podziękowaniach dla P. Agnieszki Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 No to mamy kolejną paczkę No to paczkę z TF mamy już za sobą, teraz szykujemy troche więcej kasy na Big Funa. I wydaje mi się że bedzie to koniec na ten rok ( jeszcze kupie co nie co na miejscu i wybiore się do jakiejś hurtowni np. Triplex). Dziękuje za wszystkie gratisy jakie otrzymałem a było ich trochę. JacuQM Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 22 Listopada 2012 Bardzo dobra paczka jest konkret Song oraz dużo art różnych jak i petard. 10/10 i jak mówiłeś wczoraj planujesz kolejne zakupy więc będzie stuff bardzo dobry.endriu123457 Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 22 Listopada 2012 Mógłbyś napisać ile już na t owszstko wydałeś ? Bo ja jestem w szoku po tym jak przeczytałem ten CAŁY post... Ty chyba w Lottka wygrałeś albo "srasz" pieniędzmi ... Bo jak dla mnie to już jest troche chore ... żeby wydać 800zł na fajerwerki .... Rozumiem 300/400/500 no nawet to 600 ale 800! ? No ale niemozna powiedzieć że stuff jest zły xD 10/10 miłego strzelania Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 24 Listopada 2012 Jak na rachunku widziałeś 800 to idź do okulisty, całość to trochę wiecej, a na tym rachunku na poczatku było 360 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 24 Listopada 2012 Mógłbyś napisać ile już na t owszstko wydałeś ? Bo ja jestem w szoku po tym jak przeczytałem ten CAŁY post... Ty chyba w Lottka wygrałeś albo "srasz" pieniędzmi ... Bo jak dla mnie to już jest troche chore ... żeby wydać 800zł na fajerwerki .... Rozumiem 300/400/500 no nawet to 600 ale 800! ? No ale niemozna powiedzieć że stuff jest zły xD 10/10 miłego strzelania :P/> Sorry za off top ale kolego ogarnij sie, i czytaj uwaznie ;]endriu123457 Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 No i poszło kolejne zamówienie ,a przewiduje że to jeszcze nie koniec ! Tym razem BF JacuQM Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Hmm nie wiem dlaczego, ale każde twoje zamówienie poprawia mi nastrój . Dobierasz na prawdę ciekawe i różnorodne produkty. Masz zarówno mnóstwo rzeczy do zabawy jak i poważnych efektownych konkretów. Aż nie mogę się doczekać foty całości PozdrawiamP.S. będą jakieś filmy z sylwestra ? Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Będą ale planuje jeszcze jedną paczkę po tej + zakupy w mieście Całość około 27-28 grudnia. Cytuj
JacuQM 122 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 No to jest paczuszka z BF tak jak mówiłem. Spróboje wykombinowac kase na TF ponownie. NO WIEC TO NIE KONIEC ! Zapraszam do komentowania. Całość pokaże po Świętach Bożego Narodzenia. JacuQM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi