Witam! Prosiłbym o polecenie mi jakiś kostek lub kostki do pokazu, jaką teraz dysponuje to 300zł (bez wysyłki). Byłaby to oczywiście jedna z wielu paczek, dlatego może być to zarówno jedna duża szybka kostka, jak i kilka mniejszych. Jeżeli były by to kostki poniżej 49sh to wliczajcie po 2 sztuki (mniej nie biorę) Jeżeli kostki pokroju cudaka, katmandu, itp to minimum 4szt. Jeżeli 19sh 1.2" to przynajmniej 2szt Może być to też kostka 100sh lub więcej. Czas trwania dowolny, ale raczej max 30sek (wolnych nie lubie) Czekam na propozycje ,one rowy też wchodzą w grę sklep dowolny Patrzcie na efekt, nie na ilośc P.S. Songi z triplexa, jw1006, jw1020, santa cruz, i x-viva już mam.
Pytanie
capensis 12
Witam! Prosiłbym o polecenie mi jakiś kostek lub kostki do pokazu, jaką teraz dysponuje to 300zł (bez wysyłki). Byłaby to oczywiście jedna z wielu paczek, dlatego może być to zarówno jedna duża szybka kostka, jak i kilka mniejszych.
Jeżeli były by to kostki poniżej 49sh to wliczajcie po 2 sztuki (mniej nie biorę)
Jeżeli kostki pokroju cudaka, katmandu, itp to minimum 4szt.
Jeżeli 19sh 1.2" to przynajmniej 2szt
Może być to też kostka 100sh lub więcej.
Czas trwania dowolny, ale raczej max 30sek (wolnych nie lubie)
Czekam na propozycje ,one rowy też wchodzą w grę
sklep dowolny
Patrzcie na efekt, nie na ilośc
P.S. Songi z triplexa, jw1006, jw1020, santa cruz, i x-viva już mam.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi