Powoli zaczynam się zastanawiać nad pokazem dożynkowym jednak nie mam żadnych ciekawych pomysłów. W zeszłym roku wszystko rozplanowałem sam teraz jednak chciałbym zobaczyć jak to wyjdzie gdy pomoże ktoś doświadczony . Do dyspozycji będę miał system 16-sto kanałowy podłączany pod komputer. Myślałem o tym podkładzie:
jednak jestem otwarty na inne propozycje. Zamawiać będę w sklepie BigFun (kiedy będzie promocja). Do wydania 200 zł bez wysyłki w czasie trwania promocji(nie jest to sztywna granica), więc na aktualne ceny to jakieś 350 zł (jeżeli promocja będzie podobna do tej z początku roku). Będę bardzo wdzięczny za przygotowanie całego planu. Jak już pisałem sam nie mam żadnych dobrych pomysłów (trochę za mało kanałów na moje wariacje ).
Pytanie
luxor 2
Powoli zaczynam się zastanawiać nad pokazem dożynkowym jednak nie mam żadnych ciekawych pomysłów. W zeszłym roku wszystko rozplanowałem sam teraz jednak chciałbym zobaczyć jak to wyjdzie gdy pomoże ktoś doświadczony . Do dyspozycji będę miał system 16-sto kanałowy podłączany pod komputer. Myślałem o tym podkładzie:
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi